Zapotrzebowanie Kalorie 3193kcal na utrzymanie wagi według kalkulatora dodajmy 300kcal żeby przegrać na masę więc zapotrzeowanie to 3500kcal
Węglowodany 55% 1749.58kcal = 437.4gram
Białko 15%% 477.16kcal = 119.29gram
Tluszcz 30% 954.32kcal = 106.04gram
Moje posiłki + suplementy
Kalorie 3582
Węglowodany 438,9 gram
Białko 217,4 gram
Tłuszcze 85,4 gram
1) ŚNIADANIE 7:30
1 Tabletka na łaknienie
płatki owsiane 50g (WW – 31. B – 6, T – 4 ) błonnik 7g 193,5
mleko 1,5% 100ml do płatków (WW - 4,5 - 3,2 - T- 1,5) 50 kcal
jaja kurze 2szt 120g (WW – 2, B – 14, T – 11) 172kcal
jabłko 200g (WW – 24, B – 1, T – 1) 96kcal
porcja warzyw*
WW – 68,5, B – 21, T – 17,5
491kcal
2) POSIŁEK PRZEDTRENINGOWY 9:00
ryż brązowy 100g (WW – 68,1, B – 7,1, T – 1,9) 357kcal / błonnik 8,3
pierś z kurczaka 150g (WW – 0, B – 32,5, T – 2) 147kcal
porcja warzyw minimum 100gr
oliwa z oliwek 15g (WW – 0, B – 0, T – 15) 135kcal
WW – 68,1, B – 39,6, T – 18
639kcal
Przed treningiem Węglowodany 10:50
1 porcja 50g (WW-47,5 - B - 0, T- 0) 190 kcal
WW-47,5, B - 0, T - 0
190 kcal
TRENING 11:00
3) POSIŁEK POTRENINGOWY 12:00
Po treningu Gainer 28gr (WW - 0, B - 25, T- 0) 106 Kcal
1 porcja węglowodanów 50g (WW-47,5 - B - 0, T- 0) 190 kcal
banan 130g (WW – 30, B – 1,5, T – 0) 117kcal (bezpośrednio po treningu)
ryż biały 100g (WW – 76,5, B – 6,7, T – 0) 360kcal
pierś z kurczaka 150g (WW – 0, B – 32,5, T – 2) 147kcal
WW- 106,5 B-65,7 T- 2 kcal 730
4) OBIAD 15:00
Witaminy 1 kapsułka
Minerały 1 kapsułka
ryba świeża (mintaj/morszczuk/dorsz) 130g (WW – 3, B – 22, T – 3) 98kcal
ryż brązowy 100g (WW – 68,1, B – 7,1, T – 1,9) 357kcal / błonnik 8,3
porcja warzyw
WW - 71,1, B - 29,1 T - 4,9
590kcal
5) Podwieczorek 17:30
makaron durum 100g (WW – 66,7, B – 14,6, T – 1,4) 348kcal / błonnik 8,3
serek wiejski 200g (WW – 4 B – 22, T – 10) 200kcal
orzechy włoskie/laskowe/nerkowe/brazylijskie 20g (WW – 3, B – 3, T – 12,6) 127kcal
porcja warzyw*
WW – 73,7, B – 39,6, T – 24
675kcal
6) KOLACJA 20:30
ser twarogowy półtłusty 100g (WW – 3,5, B – 17, T – 4) 132kcal
oliwa z oliwek 15g (WW – 0, B – 0, T – 15) 135kcal
porcja warzyw*
267kcal
WW – 3,5, B – 17 , T – 19
DZIEŃ NIETRENINGOWY
1) ŚNIADANIE 7;30
płatki owsiane 50g (WW – 31. B – 6, T – 4 ) błonnik 7g 193,5
jaja kurze 2szt 120g (WW – 2, B – 14, T – 11) 172kcal
jabłko 200g * (WW – 24, B – 1, T – 1) 96kcal
porcja warzyw*
WW – 64, B – 21, T – 16
461kcal
2)II ŚNIADANIE 10:00
kasza gryczana 100g (WW – 64 B – 12,3, T – 1,4) 330kcal / błonnik 6
pierś z kurczaka 100g (WW – 0, B – 21,5, T – 1) 98kcal
orzechy włoskie/laskowe/nerkowe/brazylijskie 40g (WW – 6, B – 6, T – 25) 254kcal
porcja warzyw*
WW – 70, B – 36 , T – 27
680kcal
3) OBIAD 13:00
WITAMINY
MINERAŁY
ryba świeża (mintaj/morszczuk/dorsz) 130g (WW – 3, B – 22, T – 3) 98kcal
ryż brązowy 60g (WW – 41, B – 4,2, T – 1) 214kcal / błonnik 5
oliwa z oliwek 10g (WW – 0, B – 0, T – 10) 88kcal
porcja warzyw
400kcal
4) POSIŁEK 4 16:00
ryba świeża (mintaj/morszczuk/dorsz) 130g (WW – 3, B – 22, T – 3) 98kcal
ryż brązowy 60g (WW – 41, B – 4,2, T – 1) 214kcal / błonnik 5
Oliwa z oliwek 10g (WW – 0, B – 0, T – 10) 88kcal
porcja warzyw
400kcal
WW - 44, B – 26, T – 14
5) KOLACJA 20:00
serek wiejski 200g (WW – 4 B – 22, T – 10) 200kcal
oLiwa z oliwek 15g (WW – 0, B – 0, T – 15) 135kcal
porcja warzyw*
335kcal
WW 4, B – 26, 5 - 25
Zmieniony przez - Filippy w dniu 2013-07-21 13:24:28
Zmieniony przez - Filippy w dniu 2013-07-21 13:25:12
Zmieniony przez - Filippy w dniu 2013-07-21 13:25:31