SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb razowy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1934

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 181 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6720
Witam
Kupiłem dzisiaj chleb razowy z piekarni Kupczyk i chciałbym się dowiedzieć czy mogę go jeść. Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, mąka razowa, woda, drożdże, zakwas żytni, sól, otręby żytnie, sezam, miód. Co o nim sądzicie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
z reguły,na pierwszym miejscu w składzie jest składnik,którego jest najwięcej,dodatkowo nie wiadomo jakie typy mąk użyto-więc raczej jest kiepskiej jakości

Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-04-03 16:09:35

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 9318 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26947
j/w ilosc skladnikow w skladzie po kolej leca. Raz jak zjesz to CI nic nie bedzie, ale na next time poszukaj innego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 181 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6720
Żeby nie robić kolejnego tematu, spytam tutaj co sądzicie o tym chlebie: mąka żytnia razowa, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, drożdże, sól. Cechą charakterystyczną tego chleba jest to, że choć jest o wiele mniejszy od innych to waży 500g.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Jest ok. Chleb żytni razowy ma mniejszą obiętośc w stosunku do wagi, jak np. chleb pszenny.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 697
Nie chce zakładać osobnego tematu, więc podepnę się pod ten, bo w miare świeży. Czy orientuje się ktoś, czy Bułka Czarna z HERT'a jest rzeczywiście "czarna", czy to jakiś barwiony pic na wode?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1388
jest czarna ;) tylko czy zna ktoś makrosy ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76077 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755076
Będą podobne do każdego innego pieczywa. Im więcej ziaren i mniej mąki, tym mniej węglowodanów a więcej błonnika.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ryż 200g.

Następny temat

Dieta IF kilka pytań dot. głodówki.

WHEY premium