Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
wrzucasz do wrzątku białko się ścina pod wpływem temperatury i zapewnia to mniejszą utratę cennych substancji
to wody zimnej możesz wrzucać gdu gotujesz rosół będzie on wtedy bardziej esencjonalny jeśli tej wody nie będziesz pił to tylko do wrzątku
Szacuny
41
Napisanych postów
1869
Wiek
38 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6274
zgadzam sie, gotowana pierś z rosołu. jak nie robisz rosołu mozesz ugotować ją w kostce rosołowej lub na patelni w małej ilości wody udusić z ziołami i przyprawami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6277
Napisanych postów
76061
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755000
Zebys zle nie zrozumial, sa to min ilosci witamin i mineralow w zaleznosc od produktu. Sa tez zalety w postaci inaktywacji/zniszczeniu zwiazkow majacych zly wplyw na organizm.