Szacuny
164
Napisanych postów
201
Wiek
4 lata
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2944
Siemka, czy istnieją, a jeśli istnieją to jak się nazywają wspomagacze metabolizowania węglowodanów? Podobno berberyna tak działa, jak i cynamon zasłyszalem, ze ma takie właściwości, ale wiadomo jak to jest z tym co sie słyszy.
Głównie chodzi mi o to, żeby były one jak najwydajniej wykorzystywane, gdyż spożywam je w gigantycznych ilościach codziennie i wynika to z zapotrzebowania.
Oraz drugie pytanie, czy trzymana woda podskórna jest efektem bardziej dużej podaży węglowodanów i dużej ilości przyjmowanych płynów czy po prostu jest to kwestia mocno uwarunkowana genetyką?
Szacuny
164
Napisanych postów
201
Wiek
4 lata
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2944
Nie, po prostu widzę, że mocno mi mgli mięśnie, dopiero gdzieś po wysiłku/ z rana to wszystko wysycha, aczkolwiek jeśli chodzi o pory pomiędzy treningami gdy najwięcej jem to po prostu mi się gromadzi.
I niby jest docięcie, ale takie delikatnie zamglone szczegóły. Mam też tak, żeniektóre części ciała łapią dużo tej wody, a np. na klatce dalej mam prążki jak napnę przy czym np. triceps jest delikatnie zamglony.