Jak w temacie. Rozpiska z dnia bez treningu, w ciągu tygodnia( poniedziałęk- piątek do 18) wiele się nie zmienia, jak robię mięso to najczęściej na 2 z góry bo jestem leniem i nie chce mi się gotować, poza tym warunki w robocie takie że do garów wieczorem kolejka, kilku produktów nie wpisałem, np. otrębów pszennych, które dodaję do 2-3 posiłków w niewielkiej ilości. Nie zawsze oliwa i nie zawsze kurczak, czasem ziemniaki lub makaron, a i wieprza się czasem trochę trafi.
Mięsa raczej gotowane/duszone, makaronyi pieczywo ciemne, ogólnie staram się jeść mało przetworzone produkty.
Pytałem już w dziale z pojedynczymi pytaniami, ale zapytam jeszcze tutaj: czy w każdy dzień tygodnia powinienem dostarczyć takiej samej ilości kcal trenując piątek, sobota, niedziela?
A i jeszcze jedno, geinera wpisałem 130g ale raczej sypę mniej, a czasem wcale nie piję, w zależności od tego co będę miał na kolację daję tyle żeby wyrobić zapotrzebowanie( z wyjątkiem pory po treningu- tam daję 2 miarki 2x75g)
Zapotrzebowanie mam na 3100 więc w tym dniu byłaby mniejsza dawka ale wrzuciłem żeby było wiadomo że czasem jest jak jakaś przerwa w robocie się przesunie albo jej nie będzie. mam nadzieję że w miarę czytelnie to napisałęm
Zmieniony przez - dhr-88 w dniu 2014-09-01 21:47:26