SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TRT - porady

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2908

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 64 Na forum 171 dni Przeczytanych tematów 734
we wtorek prawdopodobnie lekarz przepisze mi trt z powodu słabego rozwoju drugo i trzeciorzędowych cech płciowych i ogólnymi objawami hipogonadyzmu
na 1 wizycie lekarz wspominał że może zaproponować testosteron w żelu lub dłuższy test bodajże jeden strzał co 14 dni
siedząc w necie widze że testosteronu w żelu nikt nie poleca więc będę prosił o iniekcję
ten pomysł że strzałem raz na 14 dni też chyba jest nienajlepszy z powodu skoków stężeń i aromatyzacji prawda?
możecie się ze mną podzielić wiedzą z życia jakie protokoły leczenia trt są najlepsze żebym w ogóle wiedział czy androlog jest kompetentny lub w ogóle zaproponować lepsze rozwiązania, z góry dzięki za odp
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9277 Napisanych postów 83111 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 702956
Od żeli już dawno specjaliści odchodzą . Natomiast nikt Ci tutaj więcej nie doradzi bo to forum sportowe , nie medyczne . Moja rada nie szukaj pomocy w internecie od anonimowych osób . Lepiej szukaj sprawdzonych osób z dobrymi opiniami którzy prowadzą terapię htz .
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34129 Napisanych postów 24064 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 280038
Tak jak wyżej juz kolega napisał to nie szukaj opinii w necie bo ile ludzi tyle opinii , poszukaj sobie jakiegos pewnego dobrego specjalisty który cie pokieruje. Też uważam że strzał co 14 dni to trochę nie ma sensu , ja jak robie TRT to daje sobie minimalna dawkę ( dla siebie ) 2 razy w tyg ( wtorek wieczorem i sobota rano ) zeby było jak najmniej skoków
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12333 Napisanych postów 161128 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1237085
ogolnie terapie moga miec rozny ksztalt w zaleznosci od tego, jaki jest jej glowny cel. Zalezy to tez od pacjenta, jego wieku, czy ewentualnego doswiadczenia w tym zakresie. U Ciebie wnioskuje, ze jestes osoba mloda jeszcze, a wiec walczysz tutaj z niskim testem juz w mlodym wieku, wiec tez inaczej moze takie trt wygladac. Oczywiscie TRT glownie jest zalecane na podstawie wynikow badan krwi, a nie tego, jak wyglada nasze cialo, bo jezli hormony sa ok, to moze to przyniesc wiecej skutkow ubocznych niz korzysci

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mój problem to bardzo dziwny medyczny problem, powtórzeń CAG mam 22+- i testosteron ~500 NG/dl a wyglada jakbym nie przeszedł dojrzewania plus Gino/lipo, zaburzenia metaboliczne i słaba psycha więc w sumie u mnie gorzej być już nie może
nie szukam tu wiedzy medycznej tylko właśnie takiej prostej wiedzy którą mógłbym użyć w dyskusji z lekarzem gdzie za przykład mogłyby posłużyć opinie ludzi na trt którzy np lepiej wyszli i mniej aromatyzowali na częstych strzałach niż strzał co 2 tyg w którym będą skoki stężenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
siema, lekarz przepisał omnadren 250 co 3 tyg, skoro mówicie żeby nie szukać tu porad medycznych to mam tylko pytanie
jakie igły są najlepsze, jestem otyły więc sądzę ze lepsze będą dłuższe i grubsze
Drugie pytanie jakich stężeń można się spodziewać przy takim dawkowaniu zakładając że jądra już nie produkują w ogóle testosteronu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9277 Napisanych postów 83111 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 702956
Od takich długich przerw pomiędzy iniekcjami już się odchodzi . Więc dziwię się że Ci tak zapisał . Zastrzyki będziesz robił sam ? Zapewne zlecił Ci też iniekcje w zabiegowym ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
flex1976
Od takich długich przerw pomiędzy iniekcjami już się odchodzi . Więc dziwię się że Ci tak zapisał . Zastrzyki będziesz robił sam ? Zapewne zlecił Ci też iniekcje w zabiegowym ?

mam w domu osobę która potrafi, kiedy zbadać teścia po strzale by zobaczyć czy testosteron nie spada za nisko i wtedy ew. wziąć wizyte i prosić o zmiany?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
te ampułki omnadren mają dokładnie 1ml substancji i trzeba wszystko wybrać czy jest co zapasu bo w strzykawce był 1ml a ampułka pusta stała sobie trochę czasu i zobaczyłem że trochę w niej zostało, pewnie spłynęło ze ścianek, dużo straciłem?

Zmieniony przez - lildickwtf w dniu 2024-07-03 11:00:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
po 16 dniach od strzelenia ampułki omnadren 250 mój testosteron wynosi 227 mg/dl, czuje się fatalnie,lekarz kazał bić co 3 tygodnie, doradzi ktoś co robic?na wizytę miałem jechać z wynikami po 3 mięsiacach, nie wiem czy wytrzymać na tej dawce te 3 miesiące i dopiero jechać czy jechać z tymi wynikami i negocjować zmianę dawki/zmienienie estrów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
doradzi ktoś ile czasu po zastrzyku omnadrenu zbadać estradiol? przy niziutkim testo spadł do 21 i mimo złego samopoczucia pewne objawy mi ustąpiły, 24h po zastrzyku chyba jeszcze dużo się testa nie zaromatyzuje?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zmiany skórne - porady

Następny temat

Erekcja, libido - porady

WHEY premium