mam takie pytanie czy ktos moglby pomoc ...mam 180cm i 74 kg cwicze od okolo pol roku tylko ze nei zaczesto bo nie mam czasu ... moj trening to 3-4 razy w tygodniu na klateke podnosze gdzies zazwyczaj 4 lub 5 seri po 10razy i czasem biceps 3 serie po 10 razy ... i 6x w tygodniu brzuszki 3serie po 20 razy .... chcilbym wiedziec czy moze jakas odyzwka byla by mi wskazana? i jakie cwiczenia na rzezbe zeby szybko i skutecznie czy cos bym musial dodac i jakie cwiczenia ? i jak najszybciej zrobic "kratke" na brzuchu nie mam zadnyh lawek do brzuszko ... wszytko robie w domu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
człowieku brzuch to dieta i aeroby w twoim przypaku zgłoś sie do innych działów bardziej adekwatnych poza tym ten trening co robisz to nie mow nikomu o tym... bo to bardzo lipny trening
trening.mafia.hardcor.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!