Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
Wedlug mnie 200mg to smieszna ilosc na mnie lepiej dzialalo 25mg mety niz enan solo w dawce 300 mg co piaty dzien
...
Napisał(a)
sluchaj napisz jak mozesz jak wyszedl Ci cykl. Jakie przyrosty miales? Jakiego enan'a biłeś i ile go miales? Ja mam 18amp Cido, 100 wina i zastanawiam się czy nie dokupić Cido. Bede wdzieczny za odpowiedz.
Zmieniony przez - bigpaul3c w dniu 2010-10-15 10:33:39
Zmieniony przez - bigpaul3c w dniu 2010-10-15 10:33:39
...
Napisał(a)
Zdecydowanie lepiej dluzej a dawka 350/week w zupelnosci wystarczy(nawet za duzo) Przy okazji; to ze nie widac spektakularnych zmian(albo mylnie branej za przyrosty nadmiernej retencji) to nie znaczy ze towar nie robi roboty ORAZ jak ktos nie umie robic stalego progresu w dlugim cyklu to --> bierki a nie siłownia
Trzeba czasu zeby cos solidnego uroslo, dieta i trening musza byc opanowane. HCG potrzebne.

P E R F E C T B E A S T
...
Napisał(a)
no dzieki za odpowiedz. Diete mam, ulozona przez profesionalnego dietetyka sportowego i oczywiescie powiedzialem mu ze to dieta pod cykl. Powiedz mi tylko jeszcze czy do kupic tego cido czy wystarczy jego tyle co jest. Uwazam ze dawka 250/e4d bedzie ok. wychodzi 10tyg cyklu.
Zmieniony przez - bigpaul3c w dniu 2010-10-15 20:08:16
Zmieniony przez - bigpaul3c w dniu 2010-10-15 20:08:16
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!