OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
Masz wynik ponad 2 x ponad norme to malo dla Ciebie?
...
Napisał(a)
Wyniki mówią same za siebie, a ja powiem ironiecznie weż się za miche 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
micha... sprobuj jak dziala na ciebie prop, oczywiscie po przerwie i odbloku
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
...
Napisał(a)
Micha napewno,
ale z drugiej strony, mam paru "znajomych" na ktorych niedzialaja enan i prop. Dziwnym jest to gdyz niby to ciagle testosteron...
Tzn. Niemozna powiedziec ze niedziala, ale niedziala w sposob adekwatny do dawki ktora przyjmuja. A towar na bank org.
ale z drugiej strony, mam paru "znajomych" na ktorych niedzialaja enan i prop. Dziwnym jest to gdyz niby to ciagle testosteron...
Tzn. Niemozna powiedziec ze niedziala, ale niedziala w sposob adekwatny do dawki ktora przyjmuja. A towar na bank org.
Veteran
...
Napisał(a)
bo sa przekoksowani 

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Nie no miske to mam dopieta na ostatni guzik nawet jak wchodze w cykl kreatynowy, co nie oznacza, ze miedzy cyklami nie trzymam, wiec nie jechac mnie tu
we wrzesniu wlece na jakis cyklik, a poki co zapodam jakiegos stacka i przy tej samej diecie, mysle, ze chociaz te 3 kg miesa pojdzie. A tak w ogole to koksy sa przereklamowane
joke.

>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
ja tez np na propie 100 e2d nie mialem wzmozonego libido. kiedys za małolata na enanie i omie, (3 enany i jedna oma na tydzien) jedynym efektem bylo zmulenie totalne ciezkie samopoczucie i wogle wszystko do doopy
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Arimidex, konwersja - pomóżcie
Następny temat