...
Napisał(a)
Mam wyniki. " Testosteron > 15.00 ng/ml [2.8 - 8]. Czyli jednak test orginal, ale co jest qr.wa ze mna ? Musze jakies kosmiczne dawki saa zapodawac czy jak ?
>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
no i widzisz, caly temat jest po ****u. tak na sfd powstaja walki, ludzie czytaja i sie robi kisiel z mozgu. mam ta sama serie, kluje juz 2 tyg i dziala za***iscie.
...
Napisał(a)
Bo nikt na forum nie wspomina,ze sa organizmy na ktorych dawka 250mg e3d nawet libida nie podnosi... Dopiero w tym temacie sie dowiedzialem o takich przypadkach bodajze od B-50 no i sam tego doswiadczylem. Tak wiec mysle, ze jak najbardziej taki temat jest wartosciowy.
>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
rzadko kto robi badania bedac na cyklu z testem bo sie go czuje 

DreamChaser
...
Napisał(a)
W sumie tak, ale ja nie poczulem... Chodzi mi o to, czy moj wynik jest znacznie podwyzszony, czy przypadkiem jest mozliwosci miec taki poziom testo bez wspomagania SAA.
>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
widze , ze dalej watpisz z oryginalnosc swojego testosteronu
nie szukaj dziury w calym tylko zwieksz dawke dodaj wegli i lecisz albo przejdz na propa
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-04-19 14:55:46

nie szukaj dziury w calym tylko zwieksz dawke dodaj wegli i lecisz albo przejdz na propa

Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-04-19 14:55:46
DreamChaser
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Arimidex, konwersja - pomóżcie
Następny temat