Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6794
Siema dzisiaj doszedł do mnie SwoleN jest zbity w bryłe i co mnie martwi gumowata bryłe....;/ Nie wiem czy go brac czy tez nie;/ czytałem juz wiele wypowiedzi na forum lecz nikt jednoznacznie nie powiedział czy taki stack dalej jest do jedzenia czy juz stracił swoja wartosc.... Bardzo prosze o pomoc i wypowiedzi osob które go brały...
Ps. Kupiłem go z allegro wiedziac ze jest zbrylony ale nie gumowaty;/
Szacuny
17
Napisanych postów
2971
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32053
nieciekawie to wygląda
natomiast jestem na 90% pewny ze stack nie stracil swoich wlasciwosci.
poprostu w swolenie zwarty byl pewien skladnik, nie pamietam juz jaki, ktory powodowal taki oto stan zbrylenia.
o ile sie da to porozbijaj to na te mneijsze grudki.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
642
Siema. Tez wlasnie kupilem SwoleN'a i mam identyczna sytuacje bo jest on zbity w jedna wielka mase gumowa(cos jak pianka moze twardsze). Nie wiem co mam zrobic? kokoWKS myslisz zeprodukt nie stracił swoich wlasciwosci po zbryleniu (nie w grudki) --tylko w jedna mase sztywna?
Szacuny
5
Napisanych postów
401
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3124
Gdy nabyłem w ostatnich dniach Swolen-a faktycznie był zbity, ale kilka zgnieceń puszki doprowadziło go do normalnego stanu. Ale to co widać na fotkach to jakaś tragedia, nie tylko w stanie, ale i wyglądzie. Jaki to smak, że taki prochowaty kolor?
"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"
Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6794
Lemoniada... Własnie chciałem wziac jedna porcje ale podczas mieszania shakerem ******lnał mi w rekach i wszytsko wylalo sie na pokoj spróbuje jeszcze raz na poczatku niech to namoknie;/