Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
642
Witam , jakoś mało jest info na forum i na necie na temat tego co można a czego nie można po ,,problemach'' z trzustką, Ja miałem taki problem jakiś czas temu i było to lekkie zapalenie trzustki, ( nie było zadnych zmian , nie była powiększona itd). Miałem podwyższone lekko enzymy trzustkowe i tyle, I chce się dowiedzieć czy wogóle można brać po tym np białko krete gainier, zwykłe suple. Dodam tylko , że mleko ,,podobno'' źle wpływa na trzustkę. Ja robię sobie miesiac przerwy od nabiału a poźniej mam zamiar spozywac nabiał normalnie a co do supli to też mam zamiar brać za jakies 2 -3 mies. I zadnych przeciwwskazań do tego nie widzę :P , Trzymam dietę wszystko jest ok, To chyba od zwykłych supli się nie pogorszy nie ? Tym bardziej , że wcześniej brałem już suple i nic mi nie było :P.
Zmieniony przez - King29 w dniu 2013-09-12 18:38:25
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
642
ok spoko zakupię napewno przed suplami xD, Nigdzie na necie nie mogłem znaleźć tematu co można a czego nie jeśli się miało lekkie zapalenie trzustki (podwyższone enzymy , bo miałem badanie Tomografem i cała jama brzuszna wszystkie organy są jak nowe :) ) , Myślę , zę to dobra sprawa czymś sobię wspomóc regenerację tego narządu, dzięki chłopaki za odp. Pozdrawiam.