Od razu piszę-nie jest łatwo.
Nasz potencjalny Super Gość po weekendzie zrobi w naszym dziale swój audyt i jak pisał-jeżeli wypadnie pozytywnie-w marcu bedziemy działać.
O kogo walczymy ?
Atrybuty :
-trenuje kulturystykę
-startował w zawodach IFBB
-jest sędzią na zawodach kulturystycznych belgijskiej IFBB
-jest aktywnym działaczem w IFBB Benelux a szczególnie w Belgii
-zna biegle 7 jezyków
-bardzo szeroka i konkretna wiedza dotyczące działalności struktur Unii Europejskiej,ze względu także na swoją pracę.
-erudyta
I w tych w/w dziedzinach bedziemy dyskutować z naszym Super Gościem w marcu,oczywiście jeżeli się zgodzi.
Dlaczego taki gość i takie tematy (szczególnie te dotyczące UE) ?
Jest w tej chwili takie zamieszanie dotyczące właśnie UE, szczególnie wiecej chyba jest tych negatywnych.
Ale z drugiej strony jest własciwie brak dokładniejszych informacji ,jak to wszystko działa i dlaczego tak wychodzi.
Myślę (wiem ) ,że nasz Super Gość dokładnie nam to wytłumaczy-jak to działa ,skąd się bierze itp.
Oczywiście od razu upredzam- nie będzie żadnej polityki -bo tu chodzi o bezpośrednią wiedzę-którą potem będziemy mogli skonfrontowac z tym ,co nam media i często sami politycy wciskają.
Po marcu-będziemy już merytorycznie przeszkoleni i na byle co się nie damy nabrać :) (taką mam nadzieję)

masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html