POZDRO V Niech Masa będzie z wami :)
...
Napisał(a)
Witam ! miałem zamiar kupić sobie na cykl XP i XPE.. albo 2 razy XP. Byłem dziś w sklepie u nas z odzywkami i powiedzieli mi że narazie nie można kupić XP bo podobno ma jakies składniki co prowadza do Parkinsonna to prawda ?? słyszeliście coś o tym ? Co za stack kreatynowy mogłbym wziąść zamiast tego ? Wczesniej z 2 miesiace brałem 2 duże opakowania nitrobolon. Czekam na odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- FAQ: Odżywki i suple a początkujacy. by Boguc
- kreatyny połączenia fuull wypas->artykuł sprawdz koniecznie!!
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- TEST - OLIMP -> Massacra2 <- by HadesSquad !!!
- TEST: Storm + mono = masa / by Bzyku pods.str58
- Kolejne nowosci od SFD BCAA, Kreatyna, STACK!!!!!!!!!!!!!!!!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Badania naukowe wykluczają powodowanie Parkinsona przez skladniki zawarte w Xpandzie, testy byly wykonane przez 6 m-cy i nic takiego nie stwierdzono. bierz smiało XP i XPE
...
Napisał(a)
a ok to luzz.. bo własnie gościu mowil od odzywek.. a najlepiej wziasc co XP i XPE czy 2* XP czy XP + Nitrobolon II
...
Napisał(a)
lepiej xp jeden i drugi
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
...
Napisał(a)
tak jest wstrzymana dystrybucja---tak mowia przedstawiciele o tym leku na parkinsona...
wez cell pumpa tez fajny i dobry
wez cell pumpa tez fajny i dobry
always the sun
...
Napisał(a)
a jak brac XP rano a przed treningiem XPE czy odwrotnie ? i po treningu jakis gainer ? do tego ZMA i jakies witaminy.
...
Napisał(a)
wiecej konkretów czy to jakieś jaja ??
be FREAK
**Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
...
Napisał(a)
no ja właśnie też... kurde ale jak nie xpand to co ?? zeby bylo tak dobre.. i w tej cenie..
Poprzedni temat
Cykl kreatynowy Animal Pump + Universal Shock Therapy
Następny temat
MACA(Lepidium)
Polecane artykuły