Kto da wiecej . Vanilia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie wazne czy paczka czy list, wysylajac POLECONYM dostaje potwierdzenie nadania, taka mala karteczka z numerem przesylki i niech on w ciu** nie leci złamas cholerny! nie trawie oszustow!
popieram, jesli ktos ma mozliwosc to polecam dorwac gnojka! bo policja watpie zeby cos zrobila bo szkoda nie przewyzsza 150? czy to bylo 200zl? juz nie pamietam jaka strata jest scigana. za 50zl to policja du** z krzesla nie dzwignie a on tu 30 tu 50zl i sie uzbiera!
Nie mozna sie dawac takim lamerom!
popieram, jesli ktos ma mozliwosc to polecam dorwac gnojka! bo policja watpie zeby cos zrobila bo szkoda nie przewyzsza 150? czy to bylo 200zl? juz nie pamietam jaka strata jest scigana. za 50zl to policja du** z krzesla nie dzwignie a on tu 30 tu 50zl i sie uzbiera!
Nie mozna sie dawac takim lamerom!
...
Napisał(a)
Nie kupujcie u tommycc!!! Wplacilem pieniadze juz ponad miesiac temu za łancuszek z tego tematu https://www.sfd.pl/SPRZEDAM_ŁANCUSZEK_SREBRNY_65_GRAM-t457502-s2.html Do dzis lancuszka nie otrzymalem bo tommycc to oszust.Wszystko co robil to sciemy ze niby wyslal lancuszek,ale na poczcie niby ten lancuszek zaginal.Pozniej powiedzial ze znowu wyslal i znowu zaginal lancuszek.Moze nie duzo wplacilem pieniedzy bo 60 zl,ale mimo zapewnien ze pieniadze spowrotem odeslal na moje konto(bo nie otrzymalem lancuszka)to tak naprawde tez byla sciema bo minal ponad tydzien od jego zapewnien i z pieniedzy nici.Wszystkie rozmowy mam na GG.Cala transakcja przebiegala przez allegro i tam tez sprzedawca ten poniesie konsekwencje, bo nie zostawie tego tematu w ten sposob.Ostrzegam forumowiczow !!!
Zmieniony przez - rafcim w dniu 2009-01-26 18:26:04
Zmieniony przez - rafcim w dniu 2009-01-26 18:26:04
regular & hard = strong
...
Napisał(a)
zgłoś ten incydent moderatorowi działu targowisko
pzdr.
pzdr.
Członek <<< SHOTTAS Team >>>
Są Rozstępy, Są Postępy:)....
...
Napisał(a)
rafcim ja mam to samo kupilem nano vapor i anabolic halo i pisal do mnmie to samo co do ciebie ze niby wyslal paczke i do niego wrucila tylko ze ja zaplacilem za to 150 zlotych
trzeba zglosic sprawe na allegro
trzeba zglosic sprawe na allegro
...
Napisał(a)
ale wiem gdzie mieszka i jak sie wkurrwie to go odwiedze
Zmieniony przez - bydli jks w dniu 2009-01-26 19:24:44
Zmieniony przez - bydli jks w dniu 2009-01-26 19:24:44
...
Napisał(a)
No na allegro w srode zglaszam jesli nie puknie sie w leb ten koles i nie zwroci kasy.W sumie tez mam adres i zastanawialem sie nad zlozeniem wizyty bo mimo ze to tylko 60 zl to nienawidze oszustow.
regular & hard = strong
...
Napisał(a)
Zgłoście już na allegro, bo oni i tak dadzą mu termin wyjaśnienia do 7dni, i nic poza blokada konta potem nie zrobią. Wam karzą zgłosić to na policje, wiem bo sam niedawno miałem podobny przypadek.
...
Napisał(a)
dokładnie allegro nic nie zrobi
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
...
Napisał(a)
jEZELI transakcje odbywały sie na allegro to jw zgloscie to - w sumie chyba jedyne co ,to bedzie mial zablokowane konto, jak faktycznie jest to wałkarz to na sfd bedzie mial wiecznego bana, na wszystkie konta (obecne, nowe itd)
poza tym czasami wystarczy byc bardziej ostroznym, jak sie od kogos kupuje cos przez internet, a nie po fakcie dopiero narzekac
Zmieniony przez - Banan w dniu 2009-01-27 13:52:42
poza tym czasami wystarczy byc bardziej ostroznym, jak sie od kogos kupuje cos przez internet, a nie po fakcie dopiero narzekac
Zmieniony przez - Banan w dniu 2009-01-27 13:52:42
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
jak koles robi takie wąłki to napewno ma dane fałszywe ale jak by mnie tak oszukal to bym go odzwidzil i to co zarobil na oszustwał wydał by na szpital i detyste
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SPRZEDAM Srebrny łańcuszek Figaro próba 925
Następny temat