Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1756
witam mam do sprzedania 750 filmów razem około 900 płytek cd które zbierałem przez ponad 2 latka a teraz potrzebna mi kasa i chce to wszystko popchnąć po cenach cd czyli około 1,2-1,3 za cd
Każdy film jest podpisany do wszystkiego jest zrobiony wypasiony spis wszystko jest gitara i myślę że cena nie jest zbyt wysoka za cd bo sami wiecie ile kosztują cd okładki i zabawa z wypalaniem
Pozdrawiam mój gg 2546286
Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1756
witam ponownie piszcie sowje maile albo wysyłajcie mi powiadomienia z sfd bo nie moge tu wzucić załącznika. O kontakt narazie prosze ludzi któży chcieli by kupic całość a nie no 5 cd
Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1756
Witam widze że nie uda mi się sprzedać całej kolekcji za jednym razem więc od tej pory sprzedaje na sztuki ale minimum to 10cd i cena to 1,5zł za cd lecz przy zakupie powyżej 100cd możliwość negocjacji cen zapraszam do kupna. Piszcie na maila to wyśle spis tego co mam
Szacuny
0
Napisanych postów
241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1756
witam 50 cd juz poszło więc cosatło około 700 kto pierwszy ten lepszy zapraszam piszcie i wyśle maila wszyscy ci co pisali a nie dolstli maila proszenia są o kontakt a wyśle jeszcze raz