Szacuny
3
Napisanych postów
214
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8369
Mozecie zapodac jakies smieszne zyczenia ktore bedze mozna poslac znajomym!
Oto moje propozycje:
Pachnącej lasem choinki, na stole wódki i szynki, wesołych kolędników, podarków bez liku, seksu na śniegu, mniej życia w biegu! Dużego Bałwana i zabawy do rana.
Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe - życzy...
Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości.
To jest SMS od Św. Mikołaja!!! Nie kasuj go, bo tym roku nic więcej nie dostaniesz!!
Życze Tobie byś w prezencie dostał za***iste wziecie,by Mikołaj zamiast
brody mial dwa cycki, robil lody.
Piekne dlugie mial warkocze i gorace mokre krocze
Pżepraszam, za błendy ortograficzne, i inerpukcyjne.To poprostu dysortografia!
Szacuny
1
Napisanych postów
413
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2606
Czekasz na gwiazdora? On nakręci tobie wora, kopnie w dupe i opluje, on ci ****a nie daruje. Więc kolego strzez sie swiat on sie zjawi***** wie skad. Wesołych Świąt
1
Niewielu nas lubi większość nienawidzi a wszyscy się nas boją LECH POZNAŃ
Szacuny
3
Napisanych postów
267
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1313
duzo zdrowia, szczescia, powodzenia w zyciu prywatnym... dobra dosyc pier****nia, a wiec zycze ci duzo zaje*****ch imprez suto zakrapianych ulubionym trunkiem, zaje*****ch dziewczyn/chlopakow (do wyboru ) i w ogole zbakanych swiat!
<<<< TAEKWONDO RULEZ >>>>
<<SFD FIGHT CLUB>>
"Walcz zbiegając ze wzgórza, a nie wspinając się na nie"
Szacuny
35
Napisanych postów
1545
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8575
Gdy kolędnik się dobija otwórz szybko daj mu w ryja , wpuść do domu drzwi zamykaj bij go hu.ja kolędnika , złam mu nogi i kręgosłup niech nie nęka innych osób. Merry Christmas
Zmieniony przez - Haldo w dniu 2004-12-24 12:06:28
co nas nie zabije to nas wzmocni...
zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!