Szacuny
2
Napisanych postów
588
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7123
Więc tak moj problem polega na tym, że chce sie nauczyc bic tylko nie w klubie bo nie ma takich w mojej miescinie co najwyzej sa 2 w jednym jest Samoobrona i Judo ale Samoobrona nie bardzo mi sie widzi a Judo hm... nie chodzi mi o tarzanie sie po podlodze ino bicie :D ... ale tez ostro cwicze na silowni i troche sporty walki sie z nia gryza np boks slyszalem ze spadaja cm z lapy na koryzsc zwinnosci miesnia wiec boks nie bardzo mi sie widzi a chce wyorobic sobie szybkie rece i zwinne rozciagniete nogi ale czy da sie jakikolwiek sport walki pogodzic z silownia? jak wyciwiczyc szybkosc ciosu ile razy w tygodniu tzreba trenowac? czy 2 razy wystarczy? i jak dlugo powinien trwac trening? narazie to tyle pytan czekam na odpowiedz i pozdro all :D
Szacuny
53
Napisanych postów
11379
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
47331
tylko ze Bobek juz robi kupe meta i hormonami
jesli zaczniesz trenowac sporty walki musisz sie liczyc ze spadkami po jakims czasie to sie wyrowna bo organizm sie przyzwyczai do tego typu treningow i znowu wolniej ale zawsze bedziesz nabieral masy
a jesli chcesz samemu trenowac to nie polecam no ale twoj wybor
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Szacuny
4
Napisanych postów
569
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14269
Musisz zwiekszyć sobie kcal w diecie...wiecej jeść, pic dużo wody, zeby uzupełnic płyny, wtedy spadki moga byc niewielkie...pewnie będzie ciężej o mase przy trenowaniu SW i nie sugreruj sie fajteremi typu Saap oni są z innej BAJKI
Szacuny
11
Napisanych postów
2470
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14730
Jak masz czas to najlepiej było by codziennie, ale wiem ze w tym świecie w którym żyjemy to raczej niewykonalne. Polecam trzy razy w tygodniu chyba ze masz czas na wiecej
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1760
"a Judo hm... nie chodzi mi o tarzanie sie po podlodze ino bicie " zmienisz zdanie jak kiedys jakis Judoka wgniecie cie w asfalt masz w miescienie judo?? IDZ NA JUDO!!!