Witam
Staz - z glowa jakis rok
Wiek - 22
Wzrost - 196 cm
Waga 91 kg
Biceps 37,5
Suplementy - wczesniej 2 puszki Kreatyny Mega cpas Olimpa (zandych spalaczy nigdy nie bralem)
Planuje kupic jeden z wyzej wymienionych spalaczy, jednka nie wiem ktory znich bylby lepszy dla mnie. A wiec tak jak zauwazyliscie jestem chuda osoba, jednak przez siedzaca prace nazbieralo mi sie troche tluszczu na brzuchu (tzn. chodzi o dolna czesc brzucha - nie jest go jakos przerazzajaco duzo jednak chcialbym widziec zarys miesni- na gorze niby jak rnao wastje cos tam widac ale na dole odstaje ta falda
I moje pytanie brzmi, ktory ze spalaczy wymienionych w temacie bylby lepszy do tego typu redukcji. Wiem ze nie ma spalana miejscowego, dlatego do ochrony miesni kupuje CP, BCAA z glutamina ActivLab oraz Sytem protein 80 do brakow w diecie. Jezeli chodzi o diete to bedzie ona raczej z niweielkim ujemnym bilkansem z przelozeniem wegli na bialko, jednak nie bedzie ona jakos odpicowana (praca nie pozwala) tzn o rownych godiznach i w miare odzywczo. Treningi silowe 3xtyg i areoby 3 razy w tyg(oczywiscie intensywne). Doradzcie mi ktory spalacz bylby lepszy przy takich zalozeniach uwzgledniajac ze dieta nie bedzie idealan?
Staz - z glowa jakis rok
Wiek - 22
Wzrost - 196 cm
Waga 91 kg
Biceps 37,5
Suplementy - wczesniej 2 puszki Kreatyny Mega cpas Olimpa (zandych spalaczy nigdy nie bralem)
Planuje kupic jeden z wyzej wymienionych spalaczy, jednka nie wiem ktory znich bylby lepszy dla mnie. A wiec tak jak zauwazyliscie jestem chuda osoba, jednak przez siedzaca prace nazbieralo mi sie troche tluszczu na brzuchu (tzn. chodzi o dolna czesc brzucha - nie jest go jakos przerazzajaco duzo jednak chcialbym widziec zarys miesni- na gorze niby jak rnao wastje cos tam widac ale na dole odstaje ta falda