SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPAM-Pituś,Gaja,Greka jaja,dudee w Lare,ja w Malinę ,a Anubis chce dziewczyne

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 102102

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
możesz też dać na maxa, wtedy wychoodzi spieczona z góry, a w środku "mientka", ale trzeba pilnowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
My Tobie również! Załatwiaj co massz załatwić i wpadaj rozkręcić spam, dziś zamykamy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94627 Napisanych postów 364598 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669547
termoobieg ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
to juz zalezy jaki piekarnik, trzeba poznać jego zwyczaje ja nie uzywam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
lodzianin dodasz 1 zdanie do 1 posta bo zapomnialm o waznym szczegole co do pizzy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94627 Napisanych postów 364598 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669547
napisz co i gdzie ma być

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Gdy zaczyn "dojdzie":
-bierzemy dużą miskę i wlewamy pozostałą wodę+sól i mieszamy
-dodajemy zaczny- mieszamy
-wrzucamy 2 szkl mąki(najlepiej przesianej przez sitko, wtedy mamy pewność, że pięknie nam uroście, pomijając ten krok również wyjdzie) i ponownie mieszamy.
Ciasto po wymieszaniu nie powinno się bardzo kleić, testowałem na wieeeelu mąkach "białych".
Jeżeli już tak się stanie dodajemy po troszku mączki i bierzemy się za wyrabianie.
Po 5 min wyrabiania dajemy 2-3 krople oliwy i wyrabiamy dalej
Kluczem przepysznej pizzy jest co? Oczywiście, że ciasto. A żeby było idealne trzeba je porządnie napowietrzyć.
Podczas tej czynności wytwarza się gluten, który jest niezbędny dla prawidłowej struktury i elastyczności.
Operacja przebiega w następujący sposób:


tu gdzie pogrubione dorzuc


https://www.sfd.pl/Robimy_pizze,_czyli_1_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_;_-t1004821.html

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-19 08:13:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94627 Napisanych postów 364598 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669547
ok,dołożone

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94627 Napisanych postów 364598 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669547
dobra bo ja mam zawsze jeden dylemat papier która stroną się kładzie do pieczenia?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Gainer domowej roboty

Następny temat

Twarogowe kulki truflowe / konkurs

WHEY premium