Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
W swojej karierze kupilem dwa razy SMP, w miedzy czasie bralem MLO. Ostatnio kupilem SMP z innego miejsca niz tego poprzedniego i co mnie zastanawia to to, ze mam on zuplnie inny smak, konsystencje i nawet wyglad samego proszku niz tamten... dziwne troche nieprawda ? Moze ktorys z nich jest podrobka ? Jest jakas oficjalna strona hi-tec'a ? Ciezko mi opisac rozniec ale jest kolosalna... ten pierwszy byl taki klejacy, jak sie wzielo czubata lyzeczke, to mozna bylo ja bardzo mocno przechylic w dol zanim sie rozypala ( bardziej od Ovopolu ), z tego natomiast nawet nie da rady wziasc czubatej lyzeczki bo sie rozsypuje, do tego ma smaku ( a jest czekoladowy ), kiepsko sie rozpuszcza a to sie nie rozpuscilo smakuje normalnie jak trociny...
Ktos wie moze o co moze chodzic ??
Szacuny
32
Napisanych postów
3576
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23555
może to sprawa wilgotności?
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA
MAFIA SFD RULEZ
Szacunek Lojalność Zaufanie
AGILITY HANDLER PRO sklep zawiesza działalność do odwołania
Szacuny
10
Napisanych postów
2212
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9851
oryginalny SMP jest w szczelnej aluminiowej foli (3kg) i proszek ma postac "cementu"
na foli jest niewyrazny nadruk (czarnym atramentem)
nadruk ma wymiary 10-10cm
na samym dole jest termin waznosci i numer "Los .:004.00"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeden kupilem w sklepie u siebie w miescie a drugi u Sonbatego w sklepie! Nastepnym razem zamowie prosto od Hi-Teca i zobacze jakiego oni mi przysla :)
Szacuny
10
Napisanych postów
2212
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9851
"oryginalny SMP jest w szczelnej aluminiowej foli (3kg) i proszek ma postac "cementu"
na foli jest niewyrazny nadruk (czarnym atramentem)
nadruk ma wymiary 10-10cm
na samym dole jest termin waznosci i numer "Los .:004.00" "