Jak w temacie, ruszyłem w pierwszą trasę i szukam jakichś siłowni przy autobanach, ewentualnie pomysłów i rad jak trenujecie w drodze.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- nie wiem gdzie umieścić ten temat więc wale tu
- Nie wiedziałem gdzie dać temat ;/... Dałem to tu. Napoje izotoniczne.
- Czy są strony darmowe lub płatne gdzie można oglądać telewizję w noki c-3 bez ?
- W drodze kojocina do celu/ filmy str. 9
- Gdzie znajde siłownie we wrocławiu gdzie nie chodzi zbyt duzo ludziska (pozerów)
- Urodziny - i jak tu nie wypić :-P
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Wiem że niektórzy podstawowe sprzęty zabierają na ciężarówkę, czy jakieś baniaki z wodą.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Też mnie to ostatnio zastanawiało. Kierowca ciężarówek nie ma tak naprawdę gdzie ćwiczyć.
Człowiek nie jest w stanie zawrócić rzeki. Owszem, może płynąć z jej nurtem, od czasu do czasu wychodząc na brzeg, nurkując lub leżąc leniwie na plecach i patrząc w niebo, ale bez względu na to, co sobie obieca podczas takiego spływu, i tak dopłynie tam, dokąd zaprowadzi go rzeka.
...
Jak ktoś ma sporą ciężarówkę to mozna zaberac, ale jak jest wypchany jak PKS do Lichenia to sporo nie wejdzie chyba że sztanga i talerze.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
no mój miał sporo miejsca, jeszcze z tras przywoził różne rzeczy dla mnie, więc z tym problemu nie było. ale pewnie można to sobie jakoś zastępować, tak jak mówicie choćby baniakami z wodą. potrzeba matką wynalazków
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Poszukiwane siłownie przy niemieckich autostradach
Następny temat
Krzysztof Piekarz