...
Napisał(a)
Liczy sie "suchy" ryz do bilansu, bo te dodatkowe gramy to przeciez wchlonieta woda. Zeby mniej pecznial musisz krocej gotowac, albo w parowarze.
1
...
Napisał(a)
Jak bedziesz krócej gotował to nie napecznieje ci tak bardzo (IMO niewiele) ale bedzie twardy. Ja juz wole dłuzej gotowac ale to sprawa indywidualna
1
HST power!!!
"niech nienawidzą- byle by sie bali"
http://www.sfd.pl/Lager90/BLOG/W_Drodze_Na_Plaze_fotki_s.33,_filmik_str.36-t459544.html - Mój blog;]
...
Napisał(a)
to co normalnie gotujecie3x100 i żrecie?myślałem że są jakieś sposoby na udogodnienie
Zmieniony przez - tommac20 w dniu 2008-07-03 19:30:57
Zmieniony przez - tommac20 w dniu 2008-07-03 19:30:57
1
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
...
Napisał(a)
Ja w parowarze gotuje 400-600 i mam na caly tydzien. Ale nie jem duzo ryzu, stosuje czesto zamienniki.
1
...
Napisał(a)
podaj proszę jakie z tego co wiem makaron jest git
1
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
...
Napisał(a)
Makaron to g**** .. wysoko przetworzony produkt jak juz to ryz a najlepiej brązowy choc ja tam wole biały
"Siła, masa brak k****a" :D
...
Napisał(a)
ja jaem makaron durum z biedrony, jutro przed szkola po niego jade
tommac20 -> jak Cie nudzi ryz, kasza albo makaron, urozmaicaj. Ja lubie z kurczakiem i sosem ryz + jakas slataka
tommac20 -> jak Cie nudzi ryz, kasza albo makaron, urozmaicaj. Ja lubie z kurczakiem i sosem ryz + jakas slataka
Polecane artykuły