Witam, mam 18 lat, 177cm i ważę 91kg, od około miesiąca robię redukcję. Moje zapotrzebowanie to według kalkulatora około 3500kcal, aktualnie mam dietę 2600kcal/178B/250W/95T, do tego trening 3xFBW i 2x Cardio 30 min. Ale waga stoi w miejscu, schudłem może z 1kg, siła poszła lekko na +, w lusterku, to ramiona/nogi/ i żebra, lub mięśnia skośne, wydają się bardziej docięte, ale to może efekt pompy, lub mi się tak wydaje, w pasie spadło może 1-2cm, lub to błąd pomiaru. Ogólnie to nie wiem co robić teraz, czy ucinać dalej kalorie, czy jechać tą dietą i zobaczyć co dalej będzie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zarejestruj się i pisz w dziale odzywianie i odchudzanie, sam bilans to nie wszystko, moze słabej jakości dobierasz produkty.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!