Jestem w stanie niestety w 90% czasu spożywać jedynie 3 posiłki,ze względu na pracę.
Dodam, że aktualnie, teraz w niedzielę kończę 2 tygodniowy okres odpoczynku na zerze kalorycznym (około 2600kcal), a następnie od poniedziałku wracam do redukcji (mój temat jest w dziale trening dla poczatkuajcych). Wydaje mi się, że zero obliczone dobrze, gdyż waga od 2 tygodni stoi niemalże w miejscu, a obwody pomierzę w niedzielę rano.
Na redukcje będę wracał z ujemnym bilansem około 300 kalorii, czyli na około 2300 dziennie. Dopomóżcie proszę co mogę, a co muszę zmienić. Dodaje rozkład (zdjęcia) moich posiłków z tego tygodnia abyście mogli stwierdzić czy w takim tyłu, spożywając takie produkty dieta jest dość dobrze zbilansowana.
W ramach dopełnienia informacji, jakby komuś nie chciało się specjalnie szukać tematu w dziale treningowym - byłem na redukcji od 1 lutego do 27 marca, gdzie udało mi się zrzucić z 92-93kg do 83kg. Teraz miałem 2 tyg odpoczynek na zerze, więc redukcje od poniedziałku zaczynam z wagą 83kg. Mój wzrost to 177cm, trening 3x w tygodniu FBW w domu.
Dziękuję za pomoc.

Szafa