SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Racuchy jabłkowe by aklord

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6743

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2416 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42913
Świetnie wygląda. Sog ;)

Blog IF/Rekompozycja [pods. 22] - Zapraszam ! http://www.sfd.pl/[BLOG]Lucky555/IF__Rekompozycja-t989337.html

Jeśli chcesz przegrać trochę $$ to zapraszam:)
http://www.sfd.pl/Gruby_hajs_z_Lucky555-t1058841.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5259
A takie pytanie jeszcze, wyjdzie to na mące żytniej? ;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 937 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24871
nie wiem próbuj kuchnia to laboratorium, musisz eksperymentować i łączyć różne składniki:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
wyjdzie wyjdzie, troche twardsze zapewne, ale zjadliwe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 291 Napisanych postów 958 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7761
W sobote przetestuje ;]
racuchy jabłkowe uwielbiam ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5259
Jak ty to robisz, że są takie fajne pulchniutkie? ;D u mnie "grubawy" jest tylko środek, reszta rozlewa się na boki i nawet trudno łyżką to "podsypać" ;D Możliwe, ze to wina tej mąki (używam żytniej)? za 2 razem nawet dałem trochę mniej maślanki, żeby masa była gęstsza, a wyszło tak samo... Jabłka dodajesz bez skorki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 937 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24871
najlepszym zamiennikiem mąki zwykłej, do wyrobów typu ciasta, racuchy, omlety jest mąka orkiszowa więc nie ma co się męczyć, kup sobie mąkę orkiszową pełne ziarno i tyle, ważnym elementem racuchów, omletów itd. jest również to, żeby surowe ciasto odpoczęło, przynajmniej te pół h:)

jabłka ścieram całe, w skórce najwięcej witamin i błonnika jest:)


Zmieniony przez - aklord w dniu 2014-04-10 16:48:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5259
Kupić ta mąkę graniczy chyba z cudem ;] Biedronka, Carrefour, Tesco, spożywczaki i nic...

Zmieniony przez - SiaraMisternyPlan w dniu 2014-04-13 11:50:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 937 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24871
w tesco jest mąka orkiszowa pełnoziarnista z gdańskie młyny:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5259
tylko taka była ;p






Zmieniony przez - SiaraMisternyPlan w dniu 2014-04-13 15:48:46
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Niskowęglowodanowe noodle z wołowiną by Malinowa

Następny temat

Trzymaj formę, trzymaj ciałko jedz warzywa oraz białko! *SPAM POST*

WHEY premium