Mam kilka rozstepow na bicepsie,wiem ze nie da sie ich usunac,wiec pytam jak je rozjasnic albo "wybielic"..?Dodam ze sa rozowo-fioletowe i mam je od okolo 2,3 tygodni.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sa kremy na rozstępy ale co ci one przeszkadzaja? Jak to ktoś powiedział są rozstępy są postępy 

...
Napisał(a)
ale tylko drogie kremy cos ci pomoga...takie za 5zl sa na ***a, przerabialem ten temat, wiec jak co lepiej jakbys poszedl kilka razy na solarium to wtedy sie "zleja"

...
Napisał(a)
Kup sobie krem Fissan, kosztuje dwadzieścia parę złotych. W moim przypadku bardzo pomógł

...
Napisał(a)
do lata zbieleją same, daj spokój i bez urazy ale co ty panienka jesteś?
sizeXL na youtube:
https://www.youtube.com/user/integer2006
...
Napisał(a)
Właśnie, jak tu same schaby są nikt nie myśli o rozstepach:) Przede wszystkim mozesz smarowac zwyklym kremem nivea, albo kupic jakis specjalistyczny ale ciezko powiedziec czy to cos daje, ja uzywalem jakiegos to z tego co pamietam to nie bylo nowych poprostu:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening na poprawe objętości Pomoc?
Następny temat