czy macie rozstępy?? bo ja mam czy to moze byc wynikiem rozpiętek!!!!??? (głownie mam w okolicy pach:(()nie biorę sterydów a i tak mam rozstępy???? czy ktos ma podobny problem??? jak tak jak z tym WALCZYC???? dzieki za wypowiedzi!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ELO wszystkim, powiem wam jedno ze zwykly krem NIVEA tak taki najzwyklejszy powoduje u mnie ze moje rozstepy robia sie bladde tzn pod kolor skory a co wiecej robia sie plytkie-stosuje go od ,mniej wiecej 3 lub 4 dni 2 razy na dobe i widze efekty a moje rozstepy male nie sa-sprubojcie, nic to wam przeciez nie zaszkodzi a zawsze moze pomoc !!!
...
Napisał(a)
stary ja mam rozstepy od dawna.... pojawiały sie jak brałem koks jak brałęm mass-gainery i jak nic nie brałem... serio ostatnio bez nawet odżywek ćwicze i wywalił mi na tricepsie. ogólnie porażka....
JUST BRING IT!!!
JUST BRING IT!!!
...
Napisał(a)
A JAK Z TYM WALCZYSZ??? jest na to sposób??????podobno są masci ale czy one całkowicie to usunął , bo podobno nie?!!!!!!
...
Napisał(a)
rozstepy nie znikną... ale mozna powstrzymac ich poszerzanie przez stosowanie maści i tu konieczna staje sie wizyta u dermatologa
JUST BRING IT!!!
JUST BRING IT!!!
...
Napisał(a)
i chyba sie do niego wybiore !!bo są coraz większe i musze cos z tym zrobic!! dzieki za wypowiedz
)
Zmieniony przez - rafcio!paco w dniu 2002-03-28 01:55:11

Zmieniony przez - rafcio!paco w dniu 2002-03-28 01:55:11
...
Napisał(a)
ja zrobiłem błąd i poszedłem za pozno... i teraz mam na klacie, na motylach, na tricepsach i na udach i troche nieciekawie to wygląda
JUST BRING IT!!!
JUST BRING IT!!!
...
Napisał(a)
ja bylem u dermatologa
przypisal mi jakias masc ale i tak nic nie pomoglo :D
teraz stosuje lioton 1000 co dla kogos pomogl ale mi niepomaglo :D
kupie jeszcze raz :D moze pomoze :D
ps. napisz co ci przypisal
Zmieniony przez - anar w dniu 2002-03-28 11:16:05
przypisal mi jakias masc ale i tak nic nie pomoglo :D
teraz stosuje lioton 1000 co dla kogos pomogl ale mi niepomaglo :D
kupie jeszcze raz :D moze pomoze :D
ps. napisz co ci przypisal
Zmieniony przez - anar w dniu 2002-03-28 11:16:05
...
Napisał(a)
Możesz spróbować wszystkich kremów dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom, możesz spróbować Lioton, kremów z masłem kakaowym, a nawet dermatolog może ci przepisać Metanabol w maści, który rzekomo pobudza skórę do regeneracji, możesz to wszystko wypróbować, żeby przekonać się, że niewiele to pomaga. Jedyne co można zrobić, to zapobiegać różnego rodzaju kremami, balsamami itp., to może nowe nie będą pojawiały się z taką intensywnością i tak często.
...
Napisał(a)
Co sie przejmujecie, z czasem bledna i nie rzucaja sie w oczy. To efekt uboczny szybkiego przyrostu masy miesniowej i niewystarczajaco szybkiego rozciagania skory.
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi!!! ale z tego co niektórzy piszą to na jednego działa ta masc na innego nie????? dlaczego??? a ten metanabol w masci to na rozstępy???? nie na przyrosty????dzieki
...
Napisał(a)
To ten sam metanabol, ale stosowany zewnętrznie (cienka warstwa)ma pobudzać anabolizm białek skóry i w ogóle wzmagać jej regenerację, łapa od niego nie urośnie
ale niestety rozstępy także od niego nie znikną:(

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CO ROBIC PO TRENINGU NA SILE??
Następny temat