Jak najlepiej robić pompki jezeli chce sobie utrudnic robienie to le[piej robić je wolniej czy zwiekszyć ilośc seri czy dodać obciążenie na plecy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moga byc obciazenia ale mozesz tez jezeli robisz seriami w kazdej seri robic ilosc powtorzen do oporu
...
Napisał(a)
Możesz też robić pompki z zatrzymaniem, czyli gdy jesteś w dolnym położeniu to przytrzymujesz 2-3 sekundy w tej pozycji i prostujesz ręce.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
...
Napisał(a)
hmmm, robie robie i jakoś słebe te efekty , jeszcze jest tak gdy dotykam palcami brzucha to mam juz kaloryfer ale go nie widać
ciągle jessttem tak jak by na redukcji czy jest możliwe zze mam gruba skóre na brzuchu ?
Zmieniony przez - Pawel3105 w dniu 2009-03-27 12:46:28
ciągle jessttem tak jak by na redukcji czy jest możliwe zze mam gruba skóre na brzuchu ?
Zmieniony przez - Pawel3105 w dniu 2009-03-27 12:46:28
...
Napisał(a)
Prędzej zalegający tłuszcz :)
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
...
Napisał(a)
to jak mam sie go pozbyć,narazie robie w6a i prowadze diete redukcyjna i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze kaloryfer :P
Dzieki za odpowiedzi i za poświęcony czas
Pzdr sogi lecą
Dzieki za odpowiedzi i za poświęcony czas
Pzdr sogi lecą
...
Napisał(a)
Rób aeroby typu bieganie rower skakanka, na brzuch daj lepiej ABS 2 i prowadz dalej diete redukcyjna.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!