...
Napisał(a)
Mam do was pytanie. Jak maja sie starydy czy odżywki do wielkości członka? Gdzieś na forum znalazłem wypowiedź, że ktoś miał problemy z erekcją. Mnie interesuje natomiast czy po dopingu, czy suplementacji rosnie nadal? Czy jakies sterydy, odzywki wplywaja na to zeby urosl wiekszy, czy dzialaja hamujaco? Wielu znajomych ktorzy chca zaczac cwiczyc i brac rozne specyfiki pyta mnie o to, a ja nie wiem co odpowiedziec...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja mam dobre cwiczenie. Tylko w miechu trzeba czasem przerwe robic. Ale sa tez odwazni i jada bez przerw caly miesiac. 

PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> http://*******/18cq
...
Napisał(a)
liczy sie wizualizacja..
zobacz masz zioma co ma fjuta 10cm i waży 50kg
wtedy wyglada w miare normalnie ..
gdy ten sam ziom będzie ważył kg 100 bo sie zbuzuje jak swiniak.
członek nie urusł a on bardzo no i sie wydaje że ma małą kuśkie ...
dlatego uważa sie że karły mają wielkie pyty... nie prawda mają normalne tylko sami są malutcy..
a tak wogule to niezłe pytanie ...
u dojżałego mężczyzny sterydy nie mają wpływu na przyrost kuśki
zobacz masz zioma co ma fjuta 10cm i waży 50kg
wtedy wyglada w miare normalnie ..
gdy ten sam ziom będzie ważył kg 100 bo sie zbuzuje jak swiniak.
członek nie urusł a on bardzo no i sie wydaje że ma małą kuśkie ...
dlatego uważa sie że karły mają wielkie pyty... nie prawda mają normalne tylko sami są malutcy..
a tak wogule to niezłe pytanie ...

u dojżałego mężczyzny sterydy nie mają wpływu na przyrost kuśki
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
Bubell nie zrozumiałeś tematu. chodzi o erekcje a nie o przyrost ptaka.
...
Napisał(a)
Mi tam urósł od koksów, ale nie powiem ile, bo w kompleksy popadniecie
Ps. Hi girls!

Ps. Hi girls!

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
to chyba prowokacja
..
Zmieniony przez - mm90 w dniu 2006-07-04 23:58:05

Zmieniony przez - mm90 w dniu 2006-07-04 23:58:05
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
e0r ! co wbijałeś !? hahaha 

każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
Właśnie eor co biłeś (jakieś dodatkowe ćwiczenia do tego czy co?)
A w mojej teori może się zmniejszyć jak np. mamy już te problemy z erekcją(dekadick) i no powiedzmy przez 3-6 miesięcy nie staje to mięsień chyba zanika.
Ale to tylko moja teoria.
A w mojej teori może się zmniejszyć jak np. mamy już te problemy z erekcją(dekadick) i no powiedzmy przez 3-6 miesięcy nie staje to mięsień chyba zanika.
Ale to tylko moja teoria.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!