Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
214
lubię wasza firmę i często kupuje produkty trecka ale mam pytanie tyczące się gainera... :) dlaczego miałbym wybrać któryś z gainerow trecka niz mutant massa(wybralem tego gainera ze wzgledu na jego wysokie notowania rynkowe) ? takie pytanie wymagające dłuższej odpowiedzi ale napewno nie ironiczne bo szczerze popieram wasza firme....waze 92 kg raczej beztluszczowej masy a potrzebuje gainera na choc w malym stopniu "posilek zastepczy"
Zmieniony przez - falconnnes w dniu 2009-10-05 11:41:40
Szacuny
5
Napisanych postów
1158
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2872
mutant mass z PVL jest dobry, jesli pamietam to 5 rodzajow bialek, vitargo itd itd
Jesli potrzebujesz zastepcy posiłku to postawiłbym na Hard Mass. Moi birminganscy klienci sobie chwala, z prostych powodów. Cena, 75 g na serving - 150 dziennie, wystarczajaca zawartosc HMB, l - glutamina. Czekolada ma dobry pełny smak, uwiez mi kolego na słowo - zadowolic anglika w aspekcie smaku nie jest łatwo i czekolada Hard Mass własnie to zrobiła. Zrobisz jak bedziesz uważał, niemniej jednak sam waze 140kg i szykuje sie do amatorskich strongman i hard mass wybieram kiedy na proper meal nie ma czasu. Pozdrawiam
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
Szacuny
5
Napisanych postów
1158
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2872
Po za tym. W mojej opinii - cokolwiek nie bedziesz używal, cokolwiek nie bedzie to sposród masówek lub bulków od czasu do czasu trzeba je zmieniac i nie mozna "jechac" na mutancie po wsze czasy ;)
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth