Witam. Cwicze juz jakies 1.5r z przerwami caly na poczatku FBW jakies 2 miesiace a potem caly czas do teraz split typu:
poniedzialek: klata biceps
sroda: triceps plecy
piatek: nogi barki
Chciałem teraz treningi zmienić na Push Pull moje pytanie takie czy ten przykładowy trening 3x w tygodniu:
PUSH
- Wyciskanie sztangi skos (+) 3s 12-8 pow
- Wyciskanie hantli płasko 3s 12-8 pow
- Wyciskanie z klatki siedząc 3s 12-10 pow
- Unoszenie hantli bokiem w opadzie tułowia 2s 12-8 pow
- Francuskie wyciskanie sztangi 3s 12-8 pow
- Wspięcia na palce siedząc 3s 12-10 pow
PULL
- Przysiady ze sztangą na barkach 3s 12-8 pow
- Uginanie nóg leżąc 3s 12-10 pow
- Podciąganie na drążku 3s MAX
- Wiosłowanie hantlem 2s 12-8 pow
- Marty Ciąg 2s 12-8 pow
- Uginanie przedramion z hantlami z supinacją nadgarstka 3s 12-8 pow
- Zwijanie nadgarstków podchwytem i nachwytem (seria łączona) 3s 12-10 pow
Mam go wykonywać tak samo te cwiczenia Push,Pull,Push itd. przez np. 2 miesiace? I zwiekszac tylko obciazenia? Czy moze jak bede to stosowal 3 miesiace to co miesiać zmieniać te cwiczenia np. 1 miesiac te cwiczenia co wyzej, 2 miesiac cwiczenia Push(wersja 2) Pull (wersja2) i 3 miesiac (Push(w.3) Pull (w.3). Czy np. moge Split 1 miesiac 2 miesiac push pull 3 miesiac split? Chcialem zmienic poneiwaz split juz troszke mi sie znudzil i chcialbym pobudzic miesnie innymi treningami. Pozdrawiam
poniedzialek: klata biceps
sroda: triceps plecy
piatek: nogi barki
Chciałem teraz treningi zmienić na Push Pull moje pytanie takie czy ten przykładowy trening 3x w tygodniu:
PUSH
- Wyciskanie sztangi skos (+) 3s 12-8 pow
- Wyciskanie hantli płasko 3s 12-8 pow
- Wyciskanie z klatki siedząc 3s 12-10 pow
- Unoszenie hantli bokiem w opadzie tułowia 2s 12-8 pow
- Francuskie wyciskanie sztangi 3s 12-8 pow
- Wspięcia na palce siedząc 3s 12-10 pow
PULL
- Przysiady ze sztangą na barkach 3s 12-8 pow
- Uginanie nóg leżąc 3s 12-10 pow
- Podciąganie na drążku 3s MAX
- Wiosłowanie hantlem 2s 12-8 pow
- Marty Ciąg 2s 12-8 pow
- Uginanie przedramion z hantlami z supinacją nadgarstka 3s 12-8 pow
- Zwijanie nadgarstków podchwytem i nachwytem (seria łączona) 3s 12-10 pow
Mam go wykonywać tak samo te cwiczenia Push,Pull,Push itd. przez np. 2 miesiace? I zwiekszac tylko obciazenia? Czy moze jak bede to stosowal 3 miesiace to co miesiać zmieniać te cwiczenia np. 1 miesiac te cwiczenia co wyzej, 2 miesiac cwiczenia Push(wersja 2) Pull (wersja2) i 3 miesiac (Push(w.3) Pull (w.3). Czy np. moge Split 1 miesiac 2 miesiac push pull 3 miesiac split? Chcialem zmienic poneiwaz split juz troszke mi sie znudzil i chcialbym pobudzic miesnie innymi treningami. Pozdrawiam