Stoker ty na forum jestes taki cwaniak to wyjdz na ring z Silvą majac zaledwie pół roku starzu i dwie walki za soba to pewnie bys szybciej dostał w piz... wisz Najman
to po chvj się na niego pchał?? kazał mu ktoś?? mógł wziąć to pod uwagę ale on był pewny zwycięstwa, przyda mu się wiadro zimnej wody na łeb.. ja jestem cwaniak? powiedz mi jak bo nie rozumiem, pisałem ze sam bym go naklepał? fanatyk się znalazł
co wy w ogole piszecie ? mial calymi dniami trenowac do mma ?
spiewanie itd to forma relaxu..
Nie pamiętam żeby jakiś inny zawodnik się relaksował w ten sposób, a wywiady i wizyty u Majewskiego i innych programach to zapewne "odnowa biologiczna"
dalej mu kibicuje , trzeba miec jaja zeby wyjsc walczyc z bylym mistrzem UFC !!
tu się zgadzam, ale żeby porywać się mistrza UFC będąc zupełnie nieprzygotowanym i podchodzić do tego jak do walki z najmanem to trzeba być ignorantem i być pyszałkiem
niegadaj że nietrenował bo zasuwa cały czas na treningi a nie na treningi śpiewu chyba każdy wie że to było dla beki , Mariusz powinien sie wziąść ostro za treningi i wyjsc dopiero do walki za jakiś rok czasu anie jego kolesie go wypuszczają po 7 miesiącach i walka co dwa tygodnie bezsens widać tylko po to żeby zarobić na tym jakiś pieniądz A NIEOBCHODZĄ ICH WYNIKI MARIUSZA co on może umieć po 7 miesiącach???do tego potrzebA lat!!!
Pudzianowski sam zdecydował że będzie z nim walczył, to nie jego team decydował za niego, jasne że potrzeba czasu żeby opanować
techniki walki, ale pudzian już był pewien swych umięjętności podkreślał to przed walką z Najmanem, Japończykiem i teraz przed Sylvią. Z Najmanem mu poszło łatwo pokazał 0 techniki ale siła wystaczyła, z tym Japończykiem znów 0 techniki, sporo się natrudził ale siła mu wystarczyła. A z Sylvią? znowu 0 techniki i sromotny wpi***ol. I tak będzie dalej jeśli nie będzie nad nią pracował