Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2346
wstałem o 2:15 na walke a była o 5:30 ;/ Ale było widać że pudzian nie ma kondycji i szybkośc a co najwazniejsze brak doświadczenia. A najbardziej podobała mi się ta walka Yves Edwards (37-15-1) - Mike Campbell (8-2-0) jakos mi zapdała w pamięci
Szacuny
10
Napisanych postów
4401
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22973
Mówcie sobie co chcecie, ale Pudzian może nie ma doświadczenia, ale to są jednak mięśnie, o które będzie odbijał się Sylvia !
widać było jak jego siła i mięśnie dają mu przewagę, tak jak sądziłem to była walka a'la Mirko Crocop-Bob Sapp. Siła i mięśnie g**** dają jak się trafi na zabijakę bo to nie są zawody strong menów, tylko walka wręcz.
Ja się baaardzo cieszę, może zacznie w końcu trenować zamiast wozić się po programach rozrywkowych, bo znowu pokazał totalny brak techniki. Jak dalej będzie się bił jak cep z wiejskiej remizy to już niedługo będzie powtórka tej walki
Szacuny
8
Napisanych postów
629
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5944
co za masakra !!! po co bylo gadanie " nigdy nie odpukam , moge przegrac tylko nokautem ?" mowil nawet ze "dzwignie na niego nie dzialaja i nie odpuka jak mu dzwignie zaloza" a jeden grubas wy***a. mu kilka cepow i prawie nogami pukal ze strachu ! Nie powiem zawiodlem sie na Mariuszu a calym sercem bylem za nim.
Takze Domiinator BAN I DELETE konta oszuscie :D
Zmieniony przez - Gothiic w dniu 2010-05-22 13:08:31
Tak ! Jestem Zbieraczem Sog'ów!
Zaglosuj na mnie,Prosze! =(
Szacuny
10
Napisanych postów
734
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17141
Stoker ty na forum jestes taki cwaniak to wyjdz na ring z Silvą majac zaledwie pół roku starzu i dwie walki za soba to pewnie bys szybciej dostał w piz... wisz Najman
Kto nie probuje,nic nie osiaga. Kto dazy do celu, osiaga wszystko...