...
Napisał(a)
Witam . Mam takie pytanie : jestem po wypadku samochodowym,coś mnie napiepsza w kregoslupie i nie moge cwiczyc a jestem w trakcie brania kreatyny.Bralem 2 tygodnie co teraz ??? odłożyć czy brac dalej,przerwa od silowni mysle ze na ok. tydzien .prosze o rady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli jesteś pewien, że po tygodniu wrócisz to bierz dalej w ilości 5g/ed ale jeśli to coś z kręgosłupem to wątpię, że tydzień wystarczy.
...
Napisał(a)
jesli na tydzien to bierz dalej , jesli na dłuższy okres odstaw
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze mam tylko cos odbite wiec p[o tygodniu powinno byc ok.
...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze mam tylko cos odbite wiec p[o tygodniu powinno byc ok.
...
Napisał(a)
to nie ma ci sie wydawac tylko idz do lekarza
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
bylem na pogotowiu po wypadku i mnie wyslal do domu c***,mialem isc na nastepny dzien,pposzedlem i ''a gdzie skierowanie'' , parodia ;/
...
Napisał(a)
Dowiedz się ile.
Cykl może trwać 8-12 tygodni (jakby ktoś chciał tu zaraz mnie rugać o stałej etc to mówię o jego przypadku) więc nawet przez te 2 tygodnie (ale nie dłużej już) mógłbyś brać, organizm 'nasyci' się kreatyną i zrobisz ten cykl tak 10-12tygodni i tyle. Nic wielkiego.
Kreta jest tania.
Cykl może trwać 8-12 tygodni (jakby ktoś chciał tu zaraz mnie rugać o stałej etc to mówię o jego przypadku) więc nawet przez te 2 tygodnie (ale nie dłużej już) mógłbyś brać, organizm 'nasyci' się kreatyną i zrobisz ten cykl tak 10-12tygodni i tyle. Nic wielkiego.
Kreta jest tania.
...
Napisał(a)
ty sie przejmujesz kretka gdy masz dolegliwosci ze strony kregoslupa ? jedno to sa bzdety a drugie powazne sprawy
Polecane artykuły