Witam trenuje zawodowo pływanie !! Mam 15 lat 185 cm wzrostu i 76 kg wagi !! w tygodniu jestem w wodzie 20 godz !! 5 dni w tygodniu chodze na siłownie !! Brałem juz kreatyne, HMB i na noc ZMA !! Ile trwa cały cykl jesli np zawody b.wazne mam 27 stycznia kiedy zaczac brac ?! ?! co brac ?! to samo czy cos dołozyc ?! i o co chodzi w diecie ?! no i po ile ?! z góry THX !! i jaka proponujecue kreatyne Olimpa TCM ?!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wez tcm .... nie nawodni Ciebie jak zwykle mono. Zacznij brac tak by zawody były w ostatnim tygodniu cukly, wtedy najbardziej czujesz działanie kreatyny.
...
Napisał(a)
aha zapomniałem napisac ze chodzi mi o wzrost siły i wytrzymałosci !!
...
Napisał(a)
aha zapomniałem napisac ze chodzi mi o wzrost siły i wytrzymałosci !!
jak sila i wytrzymalosc to zakup jablczan i wystarczy...albo jak chcesz mocniej to xp ener x2 ...ale na Twoim miejscu polecam jablczan
jak sila i wytrzymalosc to zakup jablczan i wystarczy...albo jak chcesz mocniej to xp ener x2 ...ale na Twoim miejscu polecam jablczan
...
Napisał(a)
A co sadzicie o KREATYNIE TCN , BCAA , ZMA ?! i zapotrzebowanie na energie mam 5769 !! jaka mam diete do tego dostosowac ?! bo sie na tym nie znam !! :/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!