Witam - mam problemy z odbudowaniem formy.wazyłem 80 kg i spadłem na 70 po dwuch miesiacach ciezkiej pracy w niemczech..próbowałem cos z tym zrobic zjadłem mega masa i ze dwaopakowania cell pumpa-cwiczyłem- nic nie dało nie wiem dlaczego troszke sie zaopuściłem w terningach.no i teraz waze około 73 kilogramów( z tym ze troszke siły mi zostało bo wezme na klatke ze 110kilo...dodam ze cwicze juz ze dwa lata wiec wynik jest zenujący - no i trzeba cos z tym zrobic:) plan "ROBIMY FORMe NA LATO 2006 GRUPA III"- sciągniety z sfd.siłka w domku mam wyciąg , ławeczke ,ze 130 kilo obciązen ,sztanga, hantle drązek - wszystko prowizorka ale jak sie chce to sie da na tym cwiczyc.staram sie teraz trzymac jakiejs diety poprostu troszke poczytałem na forum i diete mam teraz dobrą, wczesniej nie trzymałem sie zadnej i chyba przez to miałem takie marne wyniki. co do suplementacji:double blast, olimp super whey gainer 4000,whey protein complex 100%, troche cell pumpa, nie wiem co dokupic myslałem o jakims bcaa. prosze niech ktos napisze czy brac to tak jak podają na opakowaniu?? i co dokupic??ewentualnie czy zmienic trening.. narazie mam zamiar pocwiczyc z miesiąc nie biorąc suplementów.i mam nadzieje ze cos ruszy...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dieta podstawa
+
bilans na plus 500Kcal
jak nie bedzie szlo to dalej podwyzszac
jedz regularnie posilki i wysypiaj sie
Zmieniony przez - salix w dniu 2007-04-12 21:43:28
+
bilans na plus 500Kcal
jak nie bedzie szlo to dalej podwyzszac
jedz regularnie posilki i wysypiaj sie
Zmieniony przez - salix w dniu 2007-04-12 21:43:28
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
Widzisz i po co było jechać do niemiec? Straciłeś 10 kilo, a teraz całą zarobioną kase wydasz na suple i odżywki, żeby powrucić do dawnej wagi i formy.
Ułóż sobie jeszcze dobry plan treningowy i nie zapomnij o odpoczynku.
Ułóż sobie jeszcze dobry plan treningowy i nie zapomnij o odpoczynku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!