Witam wszystkich serdecznie.
1. Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów?
Trenowalem 2 lata temu z 3 miesiace, potem mialem odstep, poniewaz zlamalem sobie palec ;-( mialem rok przerwy z tego powodu. Teraz cwicze juz ponad 2 miesiace... nie mialem zadnego konkretnego planu, robilem czasami tak czasami taki, nie wiedzialem jaki plan dobrac :(
2. Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-konkretny plan treningowy zawierający:
-rozkład tygodniowy treningów(z podziałem na grupy mięśniowe),
-ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś,
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
- przewaznie robilem:
pon - klatka bic
wt - plecy tric
sr - wolne
czw - barki przedramie
pt - klatka bic
- wszystko robilem po 4 serie i 8 powtorzen... przerwy okolo 3 min
- efekty hm ?? najbardziej to mi poszla zezba i sila, nic pozatym :/
3. Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...???
Ogolnie chodzi mi o zbudowanie masy miesniowej, poniewaz jestem chudy :(
4. Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe.
Moge cwiczyc codziennie
, bo sa wakacje.
Cwicze na silownii platnej, nie ma tylko pare maszyn, ale wszystko mozna zrobic
Dziekuje wszystkim.
Pozdrawiam

1. Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów?
Trenowalem 2 lata temu z 3 miesiace, potem mialem odstep, poniewaz zlamalem sobie palec ;-( mialem rok przerwy z tego powodu. Teraz cwicze juz ponad 2 miesiace... nie mialem zadnego konkretnego planu, robilem czasami tak czasami taki, nie wiedzialem jaki plan dobrac :(
2. Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-konkretny plan treningowy zawierający:
-rozkład tygodniowy treningów(z podziałem na grupy mięśniowe),
-ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś,
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
- przewaznie robilem:
pon - klatka bic
wt - plecy tric
sr - wolne
czw - barki przedramie
pt - klatka bic
- wszystko robilem po 4 serie i 8 powtorzen... przerwy okolo 3 min
- efekty hm ?? najbardziej to mi poszla zezba i sila, nic pozatym :/
3. Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...???
Ogolnie chodzi mi o zbudowanie masy miesniowej, poniewaz jestem chudy :(
4. Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe.
Moge cwiczyc codziennie

Cwicze na silownii platnej, nie ma tylko pare maszyn, ale wszystko mozna zrobic

Dziekuje wszystkim.
Pozdrawiam