SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prolka 2x ponad norme

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5086

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
Witam
jest lekki problem. już streszczam OCB

w kwietniu skończyłem cykl rad + sv, potem odblok i było wszystko cacy (badań nie robiłem- teraz żałuje, a więc dajcie sobie spokój z hejtowaniem, bo nie po to zakładam temat by prawić mi morały)

Cały cykl na masie, na czas od bloku powoli zacząłem ucinać kcal ale suma sumarów i tak odblok kończyłem na lekko dodatnim bilansie (ok 100-200 kcal+) , potem uciąłem kcal na "0" i tak ok 3 tygodnie, następnie po tym utrzymaniu zacząłem wchodzić w redukcje- oczywiście ucinałem stopniowo i obecnie po ok 2 miesiącach redu wcinam ok 2700 kcal (dieta zbilansowana- ok. 230b, 270w, 70t)

A więc przechodząc do meritum- od 2-3 tygodniu odczuwam mocny spadek libido, potencja kuleje, mr. WAC nie chce salutować, a jak już zasalutuje to na chwilkę po czym opada z sił i odmawia posłuszeństwa

Rano zrobiłem badania- niby wszystko w normie poza prolaktyną, która jest wyj**ana w kosmos i czy to może mieć związek z miękkim dydem i jak temu zaradzić

oto wyniki dzisiejszych badań

Testosteron 11.28 (norma 1.63-34.0)
estradiol 22 (norma 0-291)
LH 2.08 (norma 0.50-12.0)
FSH 3.60 (norma 0.70-11.10)
prolaktyna 36.35 (norma 0-15)

wiek 28 lat
staż 3 lata
185 cm, 86 kg
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 2151 Napisanych postów 34267 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 250255
Może to być przyczyna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6473 Napisanych postów 75644 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 633813
Tak , może być powodem problemów z erekcja .
Wypełnij pełna ankiete działu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
Ok jakieś rady jak temu zaradzić? By wróciło do normy bo baba niezadowolona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6473 Napisanych postów 75644 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 633813
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
1. WIEK: 28
2. WAGA: 86
3. WZROST: 185
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata
6. DIETA: obecnie redu (ok 2700 kcal)
-białko: ok 230
-węglowodany: ok 270
-tłuszcz: 70
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1- rad + sv - 14 tyg
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: rad + sv koniec w kwietniu
11. POZIOM BF%: ok 15-16%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA: poza wywaloną prolką- bdb
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6473 Napisanych postów 75644 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 633813
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
rozumiem, że lek dostępny tylko na recepte
nie mam dostępu do żadnego dila, więc zostaje mi iść do rodzinnej i błagać o recepte ?? :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
wyczytałem też, że bromokryptyna dobrze zbija prolke ale to chyba też tylko na recepte
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6473 Napisanych postów 75644 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 633813
Tak , tylko kiepskie samopoczucie może wystąpić . Dostaniesz rownież dostinex tylko to jest drogi lek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6127
a za cabaser ile mniej więcej trzeba wyłożyć? myślisz, że rodzinna da mi recepte?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Improwizowany cykl 45-latka

Fruzelina