Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
287
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16009
Jak w temacie. Robiłem badania i LH mam 8.01mIU/m [norma 0.8-7,6]. Rerszta wyników łapie się w normach. Cylk byl robiony jakis czas temu ale badania zdecydowalem sie zrobic ostatnio, bo czulem ze cos jest nie tak;/
Co do cyklu to skladal sie on z Deki (Libol), Tesci(prol) i metki. Cykl byl dosyc dlugi, wiec na odblok poszlo HCG i clomid a pod koniec Nolvadex.
Wydaje mi się,że to wszystko przez ten wlasnie dlugi czas stosowania Deki;/
FSH w normie 5.23mIU/m [norma 0.7 - 11.1].
Mam pytanie: czy powinienem cos zarzucic w celu opuszczenia LH i jesli tak to co??
Nie moge znalezc satysfakcjonujacych odpowiedzi w w innych tematach;/
"Z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność" :)
Szacuny
21
Napisanych postów
1639
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
39608
Dziwne przewaznie po cyklach Lh jest obnizone
sam nic nie zbijaj zeby bardziej nie rozregulowac hpta
udaj sie do androloga prywatnie z tymi wynikami
jak dawno skonczyles odblok ?
i po jakim czasie od skonczonego pct zrobiles badania?
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2008-06-30 14:56:00
Szacuny
91
Napisanych postów
4613
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
19327
ile biles testa ?
teraz lec/na mnie dziala moze i na Ciebie podziala, ale nie gwarantuje/ Zma apteczne, tribulusa /w dawkach 3x tyle co na opakowaniu/ i z rana zen szen /zaczynaj od minimum i zwiekszaj a zpoczujesz fajne opbudzenie/ ;) pozdro