Na wstępie witam wszystkich mam.
ANKIETA
*1. WIEK: 17
*2. WAGA: 78.5
*3. WZROST: 175
*4. WYNIKI SIŁOWE(RAW LUB/I SPRZĘT):
- przysiad:140kg
- wyciskanie leżąc: 105 kg
- martwy ciąg:140
5. WYMIARY:
- biceps: 37.5
- klatka: 107
- udo: 59
- biodra:---
*6. STAŻ NA SIŁOWNI:1,5 roku
*7. ILE I JAKIE PRZEBYTE METODY TRENINGOWE:PUSH/PULL
9. DIETA: (Zdrowa żywność i odpowiednie makro)
- białko:160g
- węglowodany:420g
- tłuszcz:98g
10. SUPLEMENTY JAKIE STOSOWAŁEŚ DO TEJ PORY:kreatyna,omega3, cytrulina
11. SUPLEMENTY JAKIE ZAMIERZASZ STOSOWAĆ PODCZAS NOWEJ METODY TRENINGOWEJ :
*12. STAN ZDROWIA(PRZEBYTE LUB/I AKTUALNE KONTUZJE)- brak
Jestem obecnie od prawie 4 miesięcy na redukcji. Obniżam ( nie drastycznie) kalorie w miarę potrzeb. Waga spada prawidłowo i sylwetka wygląda coraz lepiej. Schodzi tłuszcz. Notuje nadal progres , nie duży ale jednak w ćwiczeniach: Martwy ciag sumo, Wyciskanie na ławce płaskiej i przysiady. W reszcie ćwiczeń jest raczej stały ciężar ( wiadomo redukcja, nie można wymagać super przyrostów itp). Mój problem leży niestety w bicepsach. Nie mogę w nich zanotować progresji. Jedyne co zanotowałem to regres. Jeszcze jak byłem na masie to też nie miałem wiekszego progresu w bicepsie a raczej stały cieżar. A jak wspomniałem teraz pojawił sie regres. Zmieniałem też ćwiczenia, robiłem deload. Nie wiem w czym leży problem, pomocy. Jakieś dobre ćwiczenie na ruszenie tego bicepsa?
ANKIETA
*1. WIEK: 17
*2. WAGA: 78.5
*3. WZROST: 175
*4. WYNIKI SIŁOWE(RAW LUB/I SPRZĘT):
- przysiad:140kg
- wyciskanie leżąc: 105 kg
- martwy ciąg:140
5. WYMIARY:
- biceps: 37.5
- klatka: 107
- udo: 59
- biodra:---
*6. STAŻ NA SIŁOWNI:1,5 roku
*7. ILE I JAKIE PRZEBYTE METODY TRENINGOWE:PUSH/PULL
9. DIETA: (Zdrowa żywność i odpowiednie makro)
- białko:160g
- węglowodany:420g
- tłuszcz:98g
10. SUPLEMENTY JAKIE STOSOWAŁEŚ DO TEJ PORY:kreatyna,omega3, cytrulina
11. SUPLEMENTY JAKIE ZAMIERZASZ STOSOWAĆ PODCZAS NOWEJ METODY TRENINGOWEJ :
*12. STAN ZDROWIA(PRZEBYTE LUB/I AKTUALNE KONTUZJE)- brak
Jestem obecnie od prawie 4 miesięcy na redukcji. Obniżam ( nie drastycznie) kalorie w miarę potrzeb. Waga spada prawidłowo i sylwetka wygląda coraz lepiej. Schodzi tłuszcz. Notuje nadal progres , nie duży ale jednak w ćwiczeniach: Martwy ciag sumo, Wyciskanie na ławce płaskiej i przysiady. W reszcie ćwiczeń jest raczej stały ciężar ( wiadomo redukcja, nie można wymagać super przyrostów itp). Mój problem leży niestety w bicepsach. Nie mogę w nich zanotować progresji. Jedyne co zanotowałem to regres. Jeszcze jak byłem na masie to też nie miałem wiekszego progresu w bicepsie a raczej stały cieżar. A jak wspomniałem teraz pojawił sie regres. Zmieniałem też ćwiczenia, robiłem deload. Nie wiem w czym leży problem, pomocy. Jakieś dobre ćwiczenie na ruszenie tego bicepsa?