Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
54
Cze. Miałem zamiar sie zapisać na jakąś sztuke walki , jednak wszystko co mnie interesowało (zapasy, koickboxing, VT) jest uczęszczane przez kibiców drużyn piłkarskich nie za bardzo sympatyzującej z nami. Zna ktoś może jakieś inne szkółki W bełchatowie prucz tych na Dolnośląskim?? a może ktoś zna jakieś wyjście z tego typu problemu?? z góry dzienki
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4180
>>Napewno wszyscy mnie znają?? nlaeże do grupy ULTRAS :D a nas ty nie za wielu , a chodza tam goście z mego osiedla więc znają <<
JA pi******, masz normalnie problemy...Poza tym nie rozumiem, to twoi znajomi trenują i nie widzą przeciwskazań ale ty nie będziesz bo jesteś ULTRAS (Uuuuuuuuuuuuu!!!Łał!!!).To dam Ci 2 rady:skończ z tym elitarnym ultrasowaniem, albo wyemigruj na treningi gdzie indziej...(bez urazy)
Szacuny
53
Napisanych postów
11379
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
47331
w 1 klubie grzie trwenowalem tez byl taki ultras RKS z 2metry ale chudy przeokropnie generalnie rozne rzeczy slyszalem co to sie nei dzieje tam a po pierwszych walkach czty 2 jakos przestal chodzic ...
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Szacuny
1
Napisanych postów
229
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5197
Ty masz stary 15lat to GKS ma takich gowniarzy w swoim Ultras?
no wsumie sie nie dziwie Pewnie sie boisz ze cie wysmieja na tych zajeciach
ze jestes z tak Wiesniackiego Klubu
Szacuny
5
Napisanych postów
331
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1751
Jakbym się dowiedział że ktoś o demnie z sekcji na ustawki chodzi to bym go poprosił żeby na moje zajęcia nie przychodził.
W ogóle nie rozumiem idei kibicowania.
Szacuny
5
Napisanych postów
331
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1751
Ja się Jiujutsu zajmuje.
Takie raczej sportowe. Pisze raczej bo uważam że jeśli odwołuje się do tradycyjnej nazwy to powinienem przynajmniej tę tradycje znać.