Witam wszystkich. Mam 19 lat z hakiem:P i to mnie wlasnie motywuje do tego, aby wreszcie zaczac cwiczyc na silowni iz wczesniej niezbedne bylo ukonczenie szkoly. Moj staz to okolo rok - wygladalo to tak ze cwiczylem w domu: pompki rekoma wasko i szeroko, pompki w podporze tylem, przysiady, brzuszki. Narzedziami do tego ekhm treningu byly hantle 2x10kg oraz drazek. Wreszcie zakonczylem edukacje i pragne cwiczyc tak dlugo jak sie da. Wczoraj bylem pierwszy raz na silowni i cwiczylem biceps i triceps. Mam zamiar cwiczyc 3 razy w tyg. Pon,Sr,Piat i moze kazdego dnia brzuszki po 200 co zwykle robilem.
Poniedzialek - biceps i triceps
Sroda - klatka,plecy
Piatek - nogi, przedramiona
Wczoraj bylo tak:
uginanie ramion na sztandze lamanej 4x10
uginanie ramion z hantelkami stojac podchwytem 4x10
wyciskanie francuskie jednorącz sztangielki w siadzie 4x10
prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie tulowia 4x10
uginanie ramienia ze sztangielka na modlitewniku 4x10
Jesli chodzi o srode i piatek to nie mam zielonego pojecia, ledwo co sie znam na tych przyrzadach i tu wlasnie kieruje pytanie do was. Czy jestescie w stanie podac te jedne z wazniejszych cwiczen ktore powinienem stosowac.Dziekuje i pozdrawiam i zycze przyrostu masy :)
Poniedzialek - biceps i triceps
Sroda - klatka,plecy
Piatek - nogi, przedramiona
Wczoraj bylo tak:
uginanie ramion na sztandze lamanej 4x10
uginanie ramion z hantelkami stojac podchwytem 4x10
wyciskanie francuskie jednorącz sztangielki w siadzie 4x10
prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie tulowia 4x10
uginanie ramienia ze sztangielka na modlitewniku 4x10
Jesli chodzi o srode i piatek to nie mam zielonego pojecia, ledwo co sie znam na tych przyrzadach i tu wlasnie kieruje pytanie do was. Czy jestescie w stanie podac te jedne z wazniejszych cwiczen ktore powinienem stosowac.Dziekuje i pozdrawiam i zycze przyrostu masy :)