WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z suplementacją . Proszę o podpowiedzi .

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1513

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 331 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 1819
Witam biorę białko , aminokwasy i bcaa przez cały czas do tej bazy chcę zawsze coś dołączyć ale brak mi już pomysłów . Ostatnio było tak : Jabłczan kreatyny(trec), następnie nitrobolon(trec), następnie matrix7 kreatyna(olimp), teraz kończe S.A.W.(trec) i Tribulusa(activlab). Chciałem teraz dołączyć do bazy (tzn.białko,węglowodany,amino) monohydrat kreatyny czysty tylko że on jest też w s.a.w. , który mi się aktualnie kończy i nie wiem czy jest sens go brać czy nie zrobić przerwy.

Pytanie numer 1
Czy warto brać Mono kreatyny po s.a.w. ???

Pytanie numer 2
Widząc moja ostatnią historię suplementacji czy macie jakieś ciekawe propozycję ???

Dziękuję za wpisy i pozdrawiam .

Masa i Dyscyplina Ból Nie Istnieje

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 729 Napisanych postów 34672 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 254711
w przerwie można ładować coś bez kreatyny np white flood/vasobolan

jednak odpoczynek od pomperów też jest wazny
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12555 Napisanych postów 162261 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242801
1
caly czas leciales na kreatynach?

2.
daj ankiete to pomyslimy

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 10282 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52628
patrzac na date rejestracji to nie wiem czy ankieta potrzebna :) Ale 1 pytanie rozwieje watpliwosci
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 331 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 1819
Jabłczan kreatyny(trec), następnie nitrobolon(trec), następnie matrix7 kreatyna(olimp), teraz kończe S.A.W.(trec) i Tribulusa(activlab).

...
Napisał(a)
Początkujący
Odpowiedź nasuwa się sama w każdym z tych supli jest kreatyna.

...
Napisał(a)
Początkujący
ten dziwny chlopek ktory wyskoczyl to nie moja intencja :)

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 10282 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52628
to ze kreatyne jest w kazdym to nie zmienia faktu ze na pytanie nie odpowiedziales. Chodzi o to czy cyklicznie jechales robiac przerwe po kazdym ze stackow czy jeden po drugiw waliles bez przerwy
...
Napisał(a)
Początkujący
Źle was zrozumiałem, Jeden po drugim waliłem bez przerwy.

...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9359 Napisanych postów 83951 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709585
no to teraz przerwa od kreatyny

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Specjalista
przerwa ok 6tyg i mozna kolejny cykl. Wracajac jeszcze do twojej wypowiedzi: to forma kreatyny nie determinuje tego czy jest sens brania np jablczanu po mono. Bo to nie ma znaczenia.
...
Napisał(a)
Początkujący
W takim razie jakie propozycje na te 6 tygodni??

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wybór supli na kolejny cykl

Następny temat

Jaki stack :D

electro
Polecane artykuły