Witam . Tydzien temu kupilem sobie do domowej silki worek, coby troche cwiczyc sobie jakis combat
Problem w tym , ze ja do tej pory tylko kulturystyke i bieganie uprawialem, za sztuki walki nie bylo jak sie wziac bo czasu i dodatkowych checi brakło. Ale jak mowie, korci mnie do uderzania, na razie zamierzam sobie tylko w domu cwiczyc co nieco.
Sedno sprawy, to zle dobrane rekawice. Jako ze w temacie jestem zielony, w sklepie poprosilem o pomoc pewnego pana, ktory reklamowal sie jako obcykany w temacie. Worek zaproponowal - wzialem, do tego zaproponowal rekawice adidasa, w zestawie z tasmami i ochraniaczem na zeby - wzialem, choc sparowac na razie nie mam zamiaru i nie mam z kim zreszta
Po odpakowaniu rekawic, pierwzse co wyczytałem w ulotce - NIGDY NIE NALEZY STOSOWAC RĘKAWIC DO TRENINGU Z WORKIEM. nie wiem co robic, wiec pytam Was o zdanie - czy jesli jest tak napisane , to rzeczywiscie rekawice nadają sie tylko do sparowania, czy moze jednak mozna popróbowac walic nimi w worek . Za niewielka doplata sa rekawice everlasta, tylko nie wiem czy one aby tez nie nadaja sie do walenia w worek. Prosze o rade , zostawic, czy reklamowac ?I jakie polecacie ewntualne akcesoria do walenia w worek, podkreslam ze wszystko to czysta amatorka. Aaa, no i rekawic nie musze na gwalt oddawac, jest troche finansu jescze to moge dokupic +ewentualnie bede mial 2 pary, jakbym kiedys znalazl sparingpartnera

Sedno sprawy, to zle dobrane rekawice. Jako ze w temacie jestem zielony, w sklepie poprosilem o pomoc pewnego pana, ktory reklamowal sie jako obcykany w temacie. Worek zaproponowal - wzialem, do tego zaproponowal rekawice adidasa, w zestawie z tasmami i ochraniaczem na zeby - wzialem, choc sparowac na razie nie mam zamiaru i nie mam z kim zreszta