Witam mam 17 lat i 184cm wzrostu ważę 65 kg , ćwiczę około 5 miesięcy w domu 3 razy w tygodniu z hantelką , pompki , przysiady z ciężarem , brzuszki itp , dużo jem ogólnie naprawdę a nic nie tyję jestem wysoki i wyglądam strasznie chudo , wiem że ważna jest dieta - zdrowa itp ale wiem że nawet jak dużo się je to się powinno troche tyć a ja ciągle stoję w miejscu :/ Nie wiem może kupić jakąś odżywkę ? Nie piszcie mi ułóż diete bo to mi nie pomoże... Większość tylko o diecie potrafi napisać a nie konkretnie dlaczego nie mogę nic pójść w górę . Bardzo dziękuję z góry za pomoc. Jeśli możecie to poradźcie jaki gainer kupić lub co mi radzicie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
widocznie to co ty uwazasz za "duzo" tak naprawde jest niewystarczajace, wez sobie zapisz w zeszycie wszystko co zjesz w ciagu dnia potem sobie to wszystko policz ile co ma B, T, W i Kcal a potem oblicz sobie zapotrzebowanie (https://www.sfd.pl/art/Kalkulatory/Kalkulator_kalorii_BMR-a3734.html) dodaj do tego co ci wyjdzie 300 kcal i porównaj z tym ile kalorii ci wyszlo w tym co zapisales w zeszycie i zobaczysz ze zapewne za malo jadles :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!