Witam. Od jakigos czasu zaczełem ćwiczyć z ekpanderem. jakies 7 lat temu mialem złamaną lewą rekę w okolicach nadgarska. Przy trenowaniu lewego bicepsa przy jakims 5 powtorzeniu zaczyna boleć mnie ręka w miejscu złamania. Można to jakoś załagodzić? Proszę o szybką odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim zdaniem musisz uważać na ta rekę, i w przypadku bólu odpuszczać treningi/ zmienić ćwiczenie i zobaczyć jak się zachowa.
www.facebook.com/ZaHoryzont <--- Trochę o podróżach.
...
Napisał(a)
A czy ten ból może być spowodowany np. złym złożeniem kości? Poważnie przeszkadza mi ten ból, i widaćna pierwszy rzut oka, że lewa ręka a konkretniej biceps jest słabszy. A poza tym, kiedy napinam mięsień i bardziej czuję jakby napinał się triceps a biceps tylko troche :/ Jak na moje oko trochę to dziwne.
...
Napisał(a)
odświeżam. I proszę o odpowiedz :D jak mozna zminimalizowac ten bol?
...
Napisał(a)
Tak jak King - spróbuj wykonywać jakieś inne ćwiczenia, a w razie czego najlepiej skontaktuj się z lekarzem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!