...
Napisał(a)
Witam , mam następujący problem , jestem już jakiś czas po cyklu z samego teścia (długiego) dodam że nie brałem odbloku,teraz mija ok. 2 miesiące i mam wrażenie że moje Libido nie jest takie jak powinno być.. powiedzcie mi czy to wróci do normy ,czy zmiana diety pomoże ,lub może lekarz ..z góry dzięki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie odblokowałeś się, to i libido poszło w choy.
Spadki pewnie też duże.
Napisz jakie dawki i jak długo brałeś.
Badania by się przydały.
Spadki pewnie też duże.
Napisz jakie dawki i jak długo brałeś.
Badania by się przydały.
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
Napisał(a)
Organizm bedzie dazyl do homeostazy ale to moze potrwac z pol roku. Bez badan to takie wrozenie z fusow. Zbadaj testosteron(najlepiej wolny i calkowity zeby miec pelny poglad), fsh, lh, estradiol i moze dodatkowo prolaktyne(chociaz niekoniecznie) i bedzie wszystko czarno na bialym. Niestety bedzie to tez troche kosztowalo
Jak pojdziesz do lekarza i dobrze zagadasz to badania beda za darmo
Zmieniony przez - JesseJane w dniu 2012-11-28 01:48:46

Jak pojdziesz do lekarza i dobrze zagadasz to badania beda za darmo
Zmieniony przez - JesseJane w dniu 2012-11-28 01:48:46
Łyżwiarz wie że kotek odkopał prezent
...
Napisał(a)
mozesz dolozych tez tarczyce - za jednym klociem zawsze warto zbadac
...
Napisał(a)
chlopak zaraz rozkmini ze badania wyjda drozej niz cykl
ale takie kurrva zycie
zrobisz cos zle to sa konsekwencje
Zmieniony przez - JesseJane w dniu 2012-11-28 01:50:58

Zmieniony przez - JesseJane w dniu 2012-11-28 01:50:58
Łyżwiarz wie że kotek odkopał prezent
...
Napisał(a)
ale tak jak mowiles, jak pojdzie do kumatego lekarza i powie prawde, to dostanie skierowanie i za darmo zrobi + jeszcze pakiet podstawowy na 100% dostanie
...
Napisał(a)
brak odbloku masz odpowiedź,teraz tylko lab i badania
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
tylko rodzinny lekarz takiego skierowania nie wystawi, a do specjalisty wizyta drożej niż badanie, a czekać na nfz to prędzej organizm sam zacznie sprawnie funkcjonować niż się wizyty doczekać, rób badania we własnym zakresie i odrazu się umawiaj prywatnie
...
Napisał(a)
rodzinny nie wystawi bo nie moze, czy nie wystawi bo pozydzi na badania bo konktrakty z nfz i te sprawy??
...
Napisał(a)
Ale istnieje szansa że wszystko wróci do normy ?? enan 250 mg 10 strzałów co 6 dni, ostatnim razem brałem 1,5 roku wcześniej
...
Napisał(a)
ew. może jakiś Tribulus żeby to przyśpieszyć ? przyznam szczerze że trochę się zdołowałem ..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!