Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
96
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3712
Witam, kończę wlasnie 4 tyg cyklu na P-Mag, od 4 dni zarzuciłem 4 kapsy czyli maksymalną dawkę jaka producent (Brawn) poleca (140 mg) - świadomie bo w dzisiejszych czasach wiem ze na 35gramową tabletkę na pewno nie ma tam 35 gramów P-Maga. No i dzisiaj z kobietą była wtopa, wiadomo tłumaczenie "zły dzien" itp jakos uszło. Ale zeby to sie za pare dni nie powtórzyło doradźcie co zrobic. Mam pod ręką 6-bromo i tarmoxifen przygotowany na odblok. Dodam jeszcze ze P-Maga zostało na ostatni tydzień i chciałbym go dokończyć a jednocześnie zeby dokończenie cyklu nie przeszkodziło w poprawie libido. Ja bym do końca cyklu zarzucił duże dawki 6-Bromo a potem przeszedł na odblok tarmoxifen? Co wy na to? Może cos innego polecacie? Skoro zależy mi jak na najszybciej sprawności to może przerwać cykl i odpuścić sobie juz ten ostatni tydzień i wjechać z połączeniem 6-bromo i tarmoxifenu?
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Maniek966 w dniu 2016-02-29 22:23:51
Szacuny
6
Napisanych postów
96
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3712
Biz0n
Kolega pisze że libido lipa :P a jak libido lipa to samopoczucie i witalność chyba też bynajmniej u mnie by tak było. Jeżeli clom + nolva nie pomaga to co innego ?
Zmieniony przez - Biz0n w dniu 2016-03-18 23:04:41
Tak dokładnie tak mam, na razie biore 3 tydz 20 mg samej nolvy także nie moge powiedzieć ze clom + nolva nie pomaga bo na takie połączenie wchodzę od wtorku (wtedy dojdzie mi clomid) i po 2 tyg badania. Dam znac po paru dniach czy cos sie ruszyło :)
Zmieniony przez - Maniek966 w dniu 2016-03-19 10:04:08
Szacuny
11
Napisanych postów
331
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4462
tak to jest jak się bawi w gówna od brawna czy innego typu pro. Moim zdaniem to jeden wielki shit i pewnie jeszcze bez testa to lecisz to już w ogóle, tak jak chłopaki pisza wyżej ankieta i badania : test całkowity, progesteron, estradiol, prolaktyna, kortyzol
Zmieniony przez - Biz0n w dniu 2016-03-01 09:04:59
Zmieniony przez - Biz0n w dniu 2016-03-01 09:05:48
Szacuny
6
Napisanych postów
96
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3712
Tak to się prezentuje - badania wykonane pierwszego dnia po odstawieniu P-maga. Wieczorem wziąłem 60 mg Tarmoxifenu.
Co polecenia, jak naprawić sytuację?
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Najlepiej hcg a potem clomid , jednak jak nie masz hcg daj clomid + tamoxsifen po 1tabletce przez 4tygodnie po 1tabletce przed snem , tamox ostatni tydzień bierz 1/2tabletki 10mg.
Szacuny
11
Napisanych postów
331
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4462
bez hcg będzie lipa, ale bierz tego cloma z tamoxem, IMO bedziesz musial wejsc na bombe i się poźniej porządnie odblokować bo nie bedzie tak jak powinno
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Nie wiadomo czy będzie lipa w końcu nie był na tym ph pół roku tylko kilka tygodni, progesteron i prolka jest w normie. Po dwóch od brania sermów zrób badania hormonów przysadkowych,lh i fsh testosteron i estradiol.
Szacuny
6
Napisanych postów
96
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3712
Czyli na razie działamy Tarmoxifen 20 mg + clomid 20 mg? Mam tez 6-bromo wiec tez dorzucić? Zrobię badania po 2 tyg. Tez mi sie wydaje ze powinno pomoc bo to był prohormon solo, brany nie cale 4 tyg wiec i tak blok dziwnie mocno i nie adekwatny do cyklu nie?