Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
158
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39797
witam
sprawa jest tegu typu,jestem po cyklu na tescie 1-10 250e3d i kilka dni po odbloku poszlo hcg w sumie 10tys, 22 tab clomu, zostały mi jeszcze 2 ale przerwalem poniewaz, zauwazylem probelmy z fajka, zdarza sie ze poprostu opada podczas stosunku, mam problem zeby drugi raz ja postawic mimo znacznej przerwy albo poprostu nie do konca staje, z rana masztu tez nie ma, mam 22 lata. Tylko nie piszcie ze ten typ tak ma bo tak nie bylo wczesniej :)
Chcialbym kupic jakis boster tescia poczekac az hormony sie unormuja i obserwowac czy jest jakas poprawa myslalem o daa ale obawiam sie o prolaktyne, co myslicie ?
i druga sprawa jesli boster i czas nie pomoga to badania, testosteron, estradiol, prolaktyna, kortyzol, lh, fsh, oprocz tych jeszcze jakies?
Kiedys byl poruszany temat przez jakie hormony fajka opada podczas stosunku, ale za ch*ja nie moge go znalesc, jakbyscie mogli przyblizyc mi temat. dzieki za odpowiedzi i licze na powazne podejscie do tematu.
Szacuny
0
Napisanych postów
158
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39797
dzisiaj dopiero wrocilem, w sumie podczas wyjazdu nie zaobserwowalem problemu, kiedy trzeba bylo fajka stala, poranne wzwody wrocily. Moze oderwanie sie od codziennosci i mniej stresow sie ku temu przyczynilo, mam nadzieje utrzyma sie to jak najdluzej. Badania w takim razie zrobie dopiero kolo pozdziernika przed nastepnym cyklem zeby wiedziec na czym stoje. Dzieki za rady
Szacuny
3
Napisanych postów
169
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2454
boostera testa napewno kup, po daa nie skacze prolaktyna az tak bardz wiec nie masz co ryzykowac to suplement przecie, innym dbrym produktem moze byc ekstarkt z TONGAT ALI, ono podbija maksymalnei naturalny testo. pzatym badania hormonów moze zrobić bedziesz wiedział co i jak i z czym problem
Szacuny
21
Napisanych postów
1755
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
22200
j/w badania na pierwszy strzal, bedzie widac natychmiast. W miedzy czasie napisz czy te hcg po odbloku biles czy zle interpretuje? Jak dokladnie wygladal odblok: dawki, okresy... Dlaczego 10000iu a nie 5000?
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
żeby te wszystkie bostery działały tak jak deklaruje producent, byłoby dobrze.
Najlepiej czułem axsisa bsn-u ,i kiedyś wzbudzi to zdziwienie zwykły tribusteron 90 olimpa reszta jak dla mnie działa bardzo subtelnie lub
wcale.
Szacuny
0
Napisanych postów
158
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39797
hcg szlo dwa razy po 5000 iu w srodku cyklu 500 ew i na koniec 1000 e2d, clom po 12 dniach o ile dobrze pamietam, 50 mg. wydaje sie, ze odblok przeprowadzilem prawidlowo.
jaja wrocily do normy.
niestety badania zrobie dopiero za tydzien, powniewaz najprawdopodobniej wyskoczy mi niespodziewany wyjazd.Takze wroce do tematu w przyszlym tyg.
Zmieniony przez - noney w dniu 2012-08-12 10:17:36
Zmieniony przez - noney w dniu 2012-08-12 14:52:24